Büyükşehir Belediyesi Şirketleri 107 Personel Alımı Yapıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi şirketleri olan İzenerji, İzelman ve İzulaş şirketleri kendi bünyelerinde farklı mesleklerden toplamda 107 personel alımı yapıyor..

Büyükşehir Belediyesi Şirketleri 107 Personel Alımı Yapıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi Şirketleri 107 Personel Alımı Yapıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi şirketleri olan İzenerji, İzelman ve İzulaş kendi bünyelerinden farklı mesleklerden çalıştırmak üzere toplamda 107 personel alımı yapacaklarını duyurdu. 

İzmir İzenerji 64 Personel Alımı İlanı 

İzmir İzenerji İŞKUR üzerinden yayımladığı alım ilanında 20 farklı meslekten toplamda 64 personel alımı yapacak. Adaylar İzmir İzenerji tarafından yayımlanan alım ilanlarına başvurularını 1 Haziran 2022 tarihine kadar www.izenerji.com adresi üzerinden yapabilecekler. 

İzenerji Personel alım ilanı detayları için TIKLAYIN

İzmir İzulaş Ulaşım Hizmetleri 23 Personel Alımı İlanı 

İzmir Büyükşehir Belediyesi şirketi olan İzulaş Ulaşım Hizmetleri otobüs şoförü pozisyonunda görevlendirmek üzere toplamda 23 personel alacak. Adaylar başvurularını 31 Mayıs 2022 tarihine kadar cv@izulaş.com.tr adresine CV'lerini mail olarak atarak başvurularını yapabilecekler. 

İzmir İzulaş personel alım ilanı detayları için TIKLAYIN

İzmir İzelman 20 Personel Alımı İlanı 

Bünyesinde yaklaşık 6.500 personel barındıran İzmir İzelman şirketi son yayımladığı alım ilanıyla birlikte farklı mesleklerden toplamda 20 personel alımı yapacak. Adaylar İzmir İzelman tarafından İŞKUR üzerinden yayımlanan açık iş ilanlarına  1 Haziran 2022 tarihine kadar [email protected] adresine CV'lerini gönderek yapabilecekler. 

İzmir İzelman personel alım ilanı detayları için TIKLAYIN