Belediyeye KPSS'siz Büro Memuru İtfaiye ve Zabıta Personeli Alımı

Uzunköprü Belediye Başkanlığı bünyesine KPSS puan şartı aranmadan farklı kadrolarda çalıştırmak üzere personel alınacağına yer verildi. Zabıta-itfaiye yardımcı personeli, kaynakçı, otopark personeli, şoför, temizlik personeli, büro işçisi, mali hizmetler müdürlüğü büro personeli, su endeks okuma personeli, elektrik personeli ve beden işçisi kadrolarına yapılan alımın detayları yazımızda.

Belediyeye KPSS'siz Büro Memuru İtfaiye ve Zabıta Personeli Alımı

Belediyeye KPSS'siz büro memuru, itfaiye ve zabıta yardımcı personeli alımı yapılacak.

Uzunköprü Belediye Başkanlığı tarafından İŞKUR 'da bir ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanda farklı kadrolarda istihdam etmek üzere KPSS puan şartı aranmadan personel alımı yapılacağına yer verildi. Biz de Kamu Bülteni olarak bu yazımızda kamu ilanının başvuru detaylarına ve başvuru bilgilerine yer verdik.

BELEDİYE BÜNYESİNE ALINACAK

İŞKUR kurum dışı kamu işçisi alımı ilanı kısmından yayımlanan ilanda adayların belediye başkanlığı bünyesinde kadrolu kamu işçisi olarak çalıştırılacağına yer verildi. 

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

İlanlara müracaat edecek adayların aşağıdaki şartları taşıması gerekmektedir:

a. Türk vatandaşı olmak.

b. Kamu haklarından mahrum bulunmamak.

c. Türk Ceza Kanunu’nun 53. maddesi’nde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

d. Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak.

e. Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek beden ve akıl hastalığı bulunmamak.

f. İlan edilen kadrolar için aranan diğer başvuru şartlarını taşımak.

BAŞVURU ÖZEL ŞARTLARI VE BAŞVURU BİLGİLERİ

bilgi alış verişi için TIKLAYIN