Belediyelere Sayaç Okuma Personeli ve Bekçi Alımı-En Az İlkokul ve Ortaokul Mezunu 2020

İŞKUR üzerinden duyurular yayımlandı. Yayımlanan 4 duyuruda en az ilkokul ve ortaokul mezunu adaylar arasından sayaç okuma personeli ve bekçi alımı yapılacağına yer verildi. KPSS şartı olmadan yapılan personel alımında başvuru detayları haberimizde.

Belediyelere Sayaç Okuma Personeli ve Bekçi Alımı-En Az İlkokul ve Ortaokul Mezunu 2020

4 şehirde belediyelere sayaç okuma personeli ve bekçi alımı.

Türkiye İş Kurumu resmi internet adresi üzerinden duyurular yayımlandı. Yayımlanan duyurularda en az ilkokul mezunu adaylar arasından personel alımı yapılacağına yer verildi. Sayaç okuma personeli ve zabıta müdürlüğüne yapılan bekçi alımında başvuru detayları haberimizde.

ALIM YAPAN BELEDİYELER

İşkur üzerinden yayımlanan duyurularda Mersin, Aydın, Antalya ve Tekirdağ 'da belediyeler bünyesine personel alımı yapılacağına yer verildi. İlanların metinleri şu şekilde:

Memur personel alımı ilanları art arda yayımlandı. TIKLA KATIL

ANTALYA

Antalya Belediyesi bünyesine en az ilkokul mezunu sayaç okuma personeli alımı yapılacak. İlan metni ve başvuru adresi şu şekilde:

AYDIN

Aydın Büyükşehir Belediyesi bünyesine 5 sayaç okuma personeli alımı yapılacak. İşte ilan detayları.

MERSİN

Mersin Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Su ve Kanalizasyon İdaresi 20 sayaç okuma personeli alımı yapacağını duyurdu. En az ortaokul mezunu adaylar arasından yapılan personel alımında detaylar şu şekilde:

TEKİRDAĞ

Tekirdağ Çerkezköy Belediyesi tarafından yayımlanan duyuruda zabıta müdürlüğü bünyesine 6 bekçi alımı yapılacağına yer verildi. İlan detayları ve başvuru adresi şu şekilde:

TÜM BELEDİYE İŞ İLANLARI İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN