Belediye Memur ve Tekniker Alımı Yapıyor

Resmi Gazete' de yayımlanan alım ilanına göre Aksaray İli Sarıyahşi Belediye Başkanlığı bünyesinde memur, tekniker ve bilgisayar işletmeni pozisyonunda görevlendirmek üzere 3 personel alımı yapacak. İşte başvuru şartları.

Belediye Memur ve Tekniker Alımı Yapıyor

Aksaray İli Sarıyahşi Belediye Başkanlığı  Memur ve Tekniker Alımı Yapıyor

Belediyeler memur alımına devam ediyor. Son olarak Resmi Gazete' de yayımlanan alım ilanına göre Aksaray İli Sarıyahşi Belediye Başkanlığı bünyesinde memur, tekniker ve bilgisayar işletmeni pozisyonunda görevlendirmek üzere 3 personel alımı yapacak. 

Kadro dağımı 

  • Bilgisayar İşletmeni - 1 Kişi - Lisans
  • Memur - 1 Kişi - Lisans
  • Tekniker - 1 Kişi - Önlisans

Başvurular ne zaman yapılacak ? 

Adaylar, başvuru esnasında istenilen belgeleri ile 18.10.2022 - 20.10.2022 tarihleri arasında mesai bitimine kadar (mesai saatleri içerisinde 09:00-12:00 / 13:00-17:00) şahsen veya iadeli taahhütlü posta yoluyla Sarıyahşi Belediye Başkanlığına (Şafaktepe Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı No:56 Sarıyahşi/Aksaray ) başvuru yapabileceklerdir. 

Alım sınav ile olacak

Sözlü sınav 31/10/2022 tarihinde Sarıyahşi Belediye Başkanlığında yapılacaktır. (Şafaktepe Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı No:56 Sarıyahşi/Aksaray ). 

Başvuru Şartları Aşağıdaki gibidir 

  1. Türk vatandaşı olmak.
  2. Kamu haklarından mahrum bulunmamak.
  3. Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.
  4. Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,
  5. Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak,
  6. İlan edilen kadro için aranan diğer başvuru şartlarını taşımak.
  7.  İlan edilen unvanlar için son olarak mezun olunan okul itibarıyla öğrenim şartını taşımak ve bu öğrenimle ilgili olarak, 2020 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSS) alım yapılacak unvanların karşısında belirtilen puan türlerinden asgari KPSS puanını almış olmak
  8. Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak
  9. 13.10.1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen ve tablonun nitelik kısmında belirtilen en az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak
  10. Bilgisayar İşletmeni kadrosu için, MEB onaylı Bilgisayar sertifikasına sahip olmak veya mezun olduğu okuldan Bilgisayar dersi gördüğünü belgelemek.

Aksaray İli Sarıyahşi Belediye Başkanlığı memur ve tekniker alımı ilanının detaylarına ulaşmak için TIKLAYIN