Belediye A veya B Sınıfı Ehliyetle Zabıta Alım İlanı Paylaştı Başvuru Şartlarına Göz Atın

Zabıta memuru alımı ilanlarına bir yenisi daha eklendi. Dün akşam saatlerine doğru yayımlanan ilanla herhangi bir ikamet şartı olmadan zabıta alımı yapılacağı duyuruldu.

Belediye A veya B Sınıfı Ehliyetle Zabıta Alım İlanı Paylaştı Başvuru Şartlarına Göz Atın

Sakarya’nın Geyve Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere 6 zabıta memuru alımı yapılacak. Yayımlanan ilanda kadın ve erkek adayların başvuru yapabileceği açıklandı. Başvuru yapabilmek için 2022 KPSS P3 puan türünden 60 ve üzeri bir puan almış olmak gerekiyor.

Sıralamaya giren adaylar sözlü ve uygulamalı sınava alınacak

Alım Yapılacak Kadronun Nitelikleri

Başvuru Genel Şartları

a) Türk vatandaşı olmak.

b) Kamu haklarından mahrum olmamak.

c) Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

ç) Erkek adaylar için askerlik ile herhangi bir ilişiği olmamak

d) İşini sürekli yapmasına engel olabilecek beden ve akıl hastalığı olmamak.

e) Daha önce çalışmış olduğu kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik nedeniyle çıkarılmamış olmak.

f) zabıta memuru kadrolarına başvuru yapabilmek için için; tartılma ve ölçülme aç karnına, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydıyla erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak, 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kg.dan fazla fark olmaması gerekiyor. Boy ve kilo tespitleri Belediye tarafından yapılacaktır.

g) Sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak

Başvuru Sırasında İstenen Belgeler

Kurumdan veya kurumun resmi web sayfasından (http://www.geyve.bel.tr) alınacak başvuru formu ile beraber aşağıdaki evraklar teslim edilecek.

a) Nüfus cüzdanı veya kimlik kartının aslı ve aslı ibraz edilmek kaydıyla kurumca onaylanmak üzere fotokopisi.

b) Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği veya e-devlet üzerinden alınacak barkotlu mezuniyet belgesi (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri Kurumca tasdik edilebilir).

c) Yabancı Okul Mezunları için Denklik Belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri Kurumca tasdik edilebilir).

ç) KPSS sonuç belgesinin ÖSYM web sitesinden alınan doğrulama kodlu bilgisayar çıktısı,

d) Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmadığına dair beyanı.

e) Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyanı.

f) Sürücü belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri Belediyece tasdik edilebilir),

g) Son altı ay içerisinde çekilmiş 3 adet vesikalık fotoğraf (1 adedi forma yapıştırılacak).

Başvuru Tarihi ve Şekli

Adaylar başvurularını 12-16 Aralık 2022 tarihleri arasında istenen belgelerle beraber (Sadece mesai günlerinde saat 09.00-17.00 arasında) Camikebir Mahallesi Cumhuriyet Meydanı Belediye Hizmet Binası No: 8 Geyve / SAKARYA adresinde Geyve Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğüne şahsen başvuru yapacak.

Sınav Tarihi

Sözlü ve Uygulamalı Sınav 17.01.2023 tarihinde saat 10.00 da başlamak üzere Geyve İlçe Kapalı Spor Salonu ve Geyve Belediyesi Hizmet Binasında yapılacaktır. Sözlü ve uygulamalı sınav, aynı gün içerisinde bitirilemez ise, ertesi gün devam edilecektir

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /