Başvuruları Kaçırmayın 2022 KPSS Puanlarıyla Zabıta Memuru Alımı Başvuruları Başlıyor

2022 KPSS tüm puan türlerinin açıklanmasıyla beraber belediyeler zabıta alımı için başvuru şartlarına 2022 KPSS’yi eklemeye başladı. 4 Belediye, 2022 KPSS puanıyla zabıta alımı için ilan yayımladı.

Başvuruları Kaçırmayın 2022 KPSS Puanlarıyla Zabıta Memuru Alımı Başvuruları Başlıyor

Zabıta alımı için bekleyen adaylara 4 belediyeden personel alım ilanı geldi. Belediyeler, yayımladıkları ilanlarla 2022 KPSS puanıyla alımların başlayacağını duyurdu. Başvurular için ikamet şartı aranmıyor. Kadın ve erkek adaylara yönelik açılan zabıta memur kadroları şu şekilde;

Çanakkale Belediyesi

Çanakkale Belediyesi tarafından 14 memur alımı gerçekleştirilecek. Bunların 5 tanesi zabıta kadrosu için ayrılırken 9 tanesi itfaiye eri kadrosuna ayrıldı. Lisans mezunları için 3, ön lisans mezunları için 2 kadro ayrıldı. En az B sınıfı ehliyet şartının bulunduğu kadrolara başvuru yapabilmek için 2022 KPSS’nin ilgili puan türünden 60 ve üzeri puan almış olmak gerekiyor. Başvurular 5 Aralık tarihinde başlıyor.

ÇANAKKALE BELEDİYESİ ZABITA ALIMI İLAN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

Geyve Belediyesi

Sakarya’nın Geyve Belediyesi zabıta memuru alımı ilanı yayımladı. A veya B sınıfı ehliyet şartının arandığı kadrolar için toplamda 6 zabıta memuru alımı yapılacak. Başvuru için 2022 KPSS P3 puan türünden 60 ve üzeri puan almak gerekiyor. Başvuru yapabilmek için şartlarda belirtilen ilgili lisans bölümlerinden mezun olmak gerekiyor. Başvurular 12 Aralıkta başlıyor

GEYVE BELEDİYESİ ZABITA ALIMI İLAN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

Suruç Belediyesi

Şanlıurfa Suruç Belediyesi kadın ve erkek zabıta alım ilanı yayımladı. Başvuru yapabilmek için herhangi bir lisans bölümünden mezun olmak gerekiyor. 2022 KPSS puanıyla yapılacak başvurular için KPSS P3 puan türünden 60 ve üzeri puan almış olmak gerekiyor. Adayların başvuru yapabilmesi için en az B sınıfı ehliyete sahip olması gerekiyor. Toplamda 3 zabıta memurunun alınacağı belediye için başvurular 19 Aralık tarihinde başlıyor.

SURUÇ BELEDİYESİ ZABITA ALIMI İLAN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

Akseki Belediyesi

Zabıta alımı için bir ilanda Antalya’nın Akseki Belediyesinden geldi. Belediye zabıta memuru ile VHKİ alımı yapacağını duyurdu. Fakültelerin ilgili lisans mezunlarının başvuru yapabileceği kadrolar için 2022 KPSS’den 70 ve üzeri puan almış olmak şartı bulunuyor. Kadın ve erkeklere toplamda 2 kadro açılan iş ilanı için B sınıfı ehliyet şartı bulunuyor. Başvurular 9 Ocak 2023 tarihinde başlayacak.

AKSEKİ BELEDİYESİ ZABITA ALIMI İLAN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /