60 KPSS ile Zabıta Memuru Alım İlanı Bugün Yayımlandı

En az lise mezunu adaylar arasından kadrolu zabıta memuru alımı için DPB'de ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanın detaylar, başvuru şartları ve başvuru tarihi haberimizde.

60 KPSS ile Zabıta Memuru Alım İlanı Bugün Yayımlandı

Çekmeköy Belediye Başkanlığı zabıta alımı için ilan yayımladı.

Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sayfası aracılığıyla ilan yayımlayan Çekmeköy Belediye Başkanlığı, zabıta memuru kadrosunda istihdam etmek üzere en az lise mezunu adaylar arasından 15 adet kadrolu memur alımı yapacağını duyurdu. DPB 'de bugün yayımlanan ilanda başvuruların 3 Aralık günü başlayacak.

SAYI DAĞILIMI, MEZUNİYET VE KPSS ŞARTI

BAŞVURU ŞARTLARI

  • Türk vatandaşı olmak.
  • Kamu haklarından mahrum bulunmamak.
  • Türk Ceza Kanununun 53’üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, görevi kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.
  • Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,
  • Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak.
  • İlan edilen kadrolar için aranan diğer başvuru şartlarını taşımak.
  • Yaptırılacak güvenlik soruşturması sonucunda göreve başlamasında bir sakınca bulunmamak.
  • Tartılma ve ölçülme aç karnına, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydıyla erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak ve boyun 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kilogramdan fazla fark olmaması,
  • Sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak.

BAŞVURU ŞEKLİ

İlana başvurular 3 ile 7 Aralık tarihleri arasında yapılacak. Boy kilo ölçümü başvuru esnasında yapılacağı için başvurular belediyeye şahsen yapılacaktır. Başvurular başladığı anda, başvuru formu erişime açıldığı anda bildirim alarak haberdar olmak için Kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin.

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Facebook grubumuza katılmak ve diğer adaylarla bilgi alış verişi yapmak için >>>>TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara