55 KPSS ile Memur Alımında Başvuru Şartları Değişti-O Adaylar da Başvurabilecek

Son dakika haberi: Nusaybin Belediyesi kamu personeli alımında bazı şartlar değiştirildi. Belediye tarafından yapılan son dakika açıklaması ve şartları değiştirilen memur kadroları haberimizde.

55 KPSS ile Memur Alımında Başvuru Şartları Değişti-O Adaylar da Başvurabilecek

Son dakika haberi: Nusaybin Belediyesi memur alımında değişiklik.

Nusaybin Belediyesi memur alımı başvurusu geçtiğimiz gün başladı. İlana başvuruların başlamasının ardından bugün yeni duyuru geldi. 4 Şubat tarihine kadar alınacak başvurular için yapılan son dakika açıklamasında, 9 kadro için başvuru özel şartlarında bazı değişiklikler yapıldığına yer verildi. 

Söz konusu duyuruda 5 kadronun başvuru özel şartlarında değişiklik yapıldığı bildirildi. Biz de kamubulteni.com olarak bu haberimizde , güncellenen ilanın detaylarına yer verdik. İşte memur alımı ilanının güncel hali.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

  • Türk vatandaşı olmak.
  • Kamu haklarından mahrum bulunmamak.
  • Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.
  • Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak.
  • Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak.
  • İlan edilen kadrolar için aranan diğer başvuru şartlarını taşımak.
  • Yaptırılacak güvenlik soruşturması sonucunda göreve başlamalarında bir sakınca bulunmamak
  • Zabıta Memuru kadrosu için; tartılma ve ölçülme aç karnına, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydıyla erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak ve boyun 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kilogramdan fazla fark olmaması ve sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak. Boy ve kilo tespitleri belediyemizce yapılacaktır. Ayrıca bu kadroya başvuracaklar için görevini devamlı yapmasına engel olabilecek bedensel engeli bulunmamak şartı aranacaktır. d
  • 16 (Onaltı) sıra numaralı zabıta memuru kadrosu için başvuracak adaylar için zabıta teşkilatının ihtiyacına göre belirlenen, 13/10/1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen en az (D) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.
  • 1 (Bir) sıra numaralı Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni ve 18 (Onsekiz) sıra numaralı Bilgisayar İşletmeni kadrosu için başvuracak adaylar için M.E.B.’den Onaylı Bilgisayar İşletmeni Sertifikası Sahibi Olmak veya mezun olduğu okulda bilgisayar dersi gördüğünü belgelemek.

BAŞVURU ÖZEL ŞARTLARI

GÜNCELLENEN VE DEĞİŞTİRİLEN KADROLAR ŞU ŞEKİLDE;

SIRA NO SINIFI
KADRO UNVANI
KADRO DERECESİ ADEDİ NİTELİĞİ CİNSİYET KPSS TÜRÜ KPSS PUANI

1
GİH VHKİ 7-9 3 Ekonomi, İktisat, İşletme, Maliye veya Muhasebe Lisans programlarının birinden mezun olmak.
M.E.B.’den onaylı Bilgisayar İşletmeni Sertifikası sahibi olmak veya mezun olduğu okulda bilgisayar dersi gördüğünü belgelemek.
Erkek/Kadın KPSS P3 En az 55
Puan

14

GİH
Memur 9 1 Adalet Önlisans programından mezun olmak. Erkek/Kadın KPSS P93 En az 55
Puan
15 GİH Zabıta 7 3 Ön lisans programlarının herhangi bir bölümünden mezun olmak. Erkek/Kadın KPSS P93 En az 55
Puan
16 GİH Zabıta 7 1 Ortaöğretim (Lise ve Dengi) mezunu olmak.
En az D sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.
Erkek/Kadın KPSS
P94
En az 55
Puan
18 GİH Bilgisayar İşletmeni 7 1 Herhangi bir Lisans Programından Mezun olmak.
M.E.B.’den onaylı Bilgisayar İşletmeni Sertifikası sahibi olmak veya mezun olduğu okulda bilgisayar dersi gördüğünü belgelemek.
Erkek/Kadın KPSS
P3
En az 55
Puan

BAŞVURU ŞEKLİ

İlana başvurular aşağıdaki evraklarla birlikte alınacak. Zabıta kadroları için şahsen başvuru gerekirken diğer kadrolar için posta ile başvurular kabul ediliyor.

BAŞVURU FORMU

Nusaybin Belediyesi başvuru formlarını yayımladı. iŞTE BAŞVURU FORMLARI.

Memur alımı başvuru formu için TIKLAYIN

Zabıta kadrosuna başvuru formu için TIKLAYIN

YENİ MEMUR ALIMLARINDAN, KAMU ALIMLARINDAN, POLİS, SUBAY, ASTSUBAY ALIMLARINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN