50 KPSS ile 222 Memur Alımına Yoğun Başvuru-İşte Şartlar ve Başvuru Şekli

50 KPSS ile en az lise mezunu 222 memur alımı başvuruları geçtiğimiz gün başladı. En az lise mezunu memur alımına ilk günlerden yoğun şekilde başvuru oldu. Başvuru detayları haberimizde.

50 KPSS ile 222 Memur Alımına Yoğun Başvuru-İşte Şartlar ve Başvuru Şekli

50 KPSS ile memur alımına yoğun başvuru.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile TİSKİ bünyesine kamu personeli alımı için başvurular geçtiğimiz gün başladı. 6 Aralık günü başlayan başvuru için adayların şahsen müracaat etmesi gerektiğine yer verildi. KPSS şartının 50 olması nedeniyle binlerce aday, memur olmak için başvuur yolunu tuttu.

Büyükşehir Belediyesi bünyesine çeşitli niteliklerde 83 itfaiye eri ve 88 zabıta memuru, Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü bünyesine ise çeşitli niteliklerde 14 mühendis, 2 kimyager, 5 tekniker, 8 teknisyen, 20 V.H.K.İ ve 2 memur olmak üzere toplamda 222 memur alımı için Belediye önünde uzun kuyrul oluştu. Belediye ise, kuyrulta bekleyen adaylara çay ve pasta ikramı yaptı.

Söz konusu alımlar ile ilgili konuşan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu,  “Alımlar Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde yapılacaktır. Tüm alımlarda KPSS şart bulunmakta olup Büyükşehir Belediyesi ve TİSKİ Genel Müdürlüğünün resmi internet sitelerinde memur alım ilanlarımız yayımlanmaktadır. Alınacak personelin sınıfı, unvanı, derecesi, adedi, KPSS puan türü, KPSS taban puanı, nitelikleri, başvuru şekli, başvuru zamanı gibi tüm ayrıntılar ilanlarımızda yayımlanmıştır. Başvurular 6-12 Aralık tarihlerinde alınmaktadır. Başvuru şartlarına uygun bulunan hemşehrilerimin bu süre zarfında başvurularını itina ile gerçekleştirmeleri önem taşımaktadır” ifadelerini kullandı.

BAŞVURU DETAYLARI VE BAŞVURU ŞEKLİ

Yayımlanan 222 memur alımına başvurular şahsen ve posta yolu ile alınmaktadır. Zabıta ve itfaiye kadrolarına başvuru yapacak adaylar, başvuru sırasında boy kilo ölçümü yapılacağı için şahsen başvuru yapacaklar. İtfaiye ve zabıta kadrolarına posta ile başvuru kabul edilmez. Diğer kadrolar için posta ile başvurular kabul edilmektedir. 

Zabıta ve itfaiye eri alımı detayları için TIKLAYIN

Memur, Teknisyen, Mühendis, VHKİ kadrolarına yapılan personel alımı detayları için TIKLAYIN

YENİ İLANLAR YAYIMLANDIĞI ANDA BİLDİRİM ALARAK HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN;

Android  için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN