4 Bin TL Maaş.. Kamuya KPSS 50-55 Puan ile İtfaiye Eri Alımı

Kamuya KPSS 50 ve 55 puan ile itfaiye eri alımı yapılıyor. Açıktan ve merkezi atama yolu ile yapılan itfaiye eri alımında başvuru detayları haberimizde.

4 Bin TL Maaş.. Kamuya KPSS 50-55 Puan ile İtfaiye Eri Alımı

Kamuya 50-55 KPSS ile itfiaye eri alımı .

KPSS tercihleri ve açıktan mülakat ile itfaiye eri alımı yapılıyor. DHMİ bünyesine KPSS tercihleri kapsamında itfaiye personeli alımı yapılırken, Elazığ Bükardı Belediye Başkanlığı bünyesine 55 KPSS ile itfaiye eri alımı yapılıyor. 

Toplamda 4 şehre yapılan itfaiye personeli alımında başvuru şartları şu şekilde;

DHMİ BÜNYESİNE YAPILAN ALIM

KPSS 2019/2 tercihleri kapsamında Ordu, Sinop ve Iğdır 'a Arff Memuru alımı yapılıyor. Toplamda 3 personel alımı için şartlar şu şekilde;

4700    Aşağıdaki lisans programlarından birinden mezun olmak.

8342 - Acil Yardım ve Afet Yönetimi

6510    C sınıfı sürücü belgesine sahip olmak

7225    Güvenlik Tahkikatının Olumlu Sonuçlanması.

- En az 1.65 metre boyunda olmak. b) Boy uzunluğunun santimetre olarak ifade edilen değerinin son iki rakamından en çok 10 fazla veya 15 noksan kilo ağırlıkta olmak. (Tartma ve ölçme aç karnına ve çıplak ayakla olacaktır)

- Astım, bronşit, nefes darlığı, epilepsi, renk körlüğü, kekemelik, sağırlık, ileri derecede görme bozukluğu vb. biyolojik rahatsızlığı bulunmamak.

- Aşırı psikolojik duyarlılık ve heyecan, davranış bozuklukları, kapalı alan korkusu, yükseklik korkusu, karanlık korkusu, kan tutması vb. psikolojik ve sinirsel rahatsızlıklardan herhangi birine yakalanmamış olmak.

Adayların ais.osym.gov.tr adresine gitmesi gerekmektedir. Bu adreste tercihlerinizi yapın. Başvuru yapacağınız Arff memuru kadrosunun kodunu tercih yap kısmından girin ve tercihlerinizi tamamlayın.  Tercihlerinizi yaptıktan sonra 20 TL olan başvuru ücretini anlaşmalı bankalara yatırın.

Ordu: 391085183

Sinop: 391085184

Iğdır: 391085182

BÜKARDI BELEDİYESİ

Bükardı Belediyesi bünyesine 55 KPSS ile 2 itfaiye eri alımı yapılıyor.  Başvuru şartları şu şekilde;

- Türk vatandaşı olmak,

- Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

- Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, görevi kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahküm olmamak.

- Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

- Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak.

- 2018 yılı KPSS P3 lisans grubundan en az 55 puan almış olmak,

- 657 sayılı Kanunun 48 inci maddesinin (A) fıkrasında belirtilen genel şartların yanı sıra Belediye İtfaiye Yönetmeliğinin 15/A maddesindeki özel şartlara göre, itfaiye eri kadrolarına başvuru yapılabilmesi için; tartılma ve ölçülme aç karnına, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydıyla erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak ve boyun 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kilogramdan fazla fark olmaması ve sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak. Boy ve kilo tespitleri belediyemizce yapılacaktır.

- Sağlık açısından kapalı mekan, dar alan ve yükseklik gibi fobisi olmamak kaydıyla itfaiye teşkilatının çalışma şartlarına uygun olmak

- Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin herhangi birinden mezun olmak ve en az B Sınıfı sürücü belgesi sahibi olmak.

Başvurular 6 Ocak 2020 günü başlayacak. Başvurular başladığında haberdar olmak için uygulamamızı indirin >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN