3 Belediyeye KPSS Şartsız Bekçi-Büro Memuru ve Kamu Personel Alımı

3 şehirde belediyelere en az ilkokul mezunu adaylar arasından personel alımı için kamu ilanları yayımlandı. İşKUR 'da yayımlanan ilanlarda 3 belediyeye bekçi, büro personeli, güvenlik görevlisi ve personel alımı yapılacağına yer verildi. İşte ilanlar ve detayları.

3 Belediyeye KPSS Şartsız Bekçi-Büro Memuru ve Kamu Personel Alımı

3 şehirde belediyelere bekçi, güvenlik görevlisi ve büro memuru alımı.

3 farklı şehirde belediyelere personel alımı için İşKUR 'da kamu ilanları yayımlandı. Yayımlanan ilanlarda , İstanbul Aydın ve Konya 'ya kadrolu kamu personeli alımı yapılacağına yer verildi. En az ilkokul mezunu adaylar arasından yapılan ve KPSS şartı istenmeyen ilaların detayları haberimizde.

ALIM YAPAN BELEDİYELER

İşkur 'da yayımlanan ilanlarda Aydın Büyükşehir Belediyesi, Didim Belediyesi, İstanbul Beykoz Belediyesi ve Konya Doğanhisar Belediyesi personel alımı yapacağını duyurdu.

ALIM YAPILAN KADROLAR

Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfasında yayımlanan ilanlarda alınacak adayların bekçi, güvenlik görevlisi, şoför, büro elemanı, iş güvenliği uzmanı, işyeri hekimi, elektrik teknikeri, garson ve kasiyer kadrolarında çalıştırılacağına yer verildi. 

İLAN METİNLERİ

Aydın Büyükşehir Belediyesi >>

Aydın Didim Belediyesi >>

Son başvuru: 19 Hazian 2019

İstanbul Beykoz Belediyesi >>

Son başvuru: 21 Haziran 2019

Konya Doğanhisar Belediyesi >>

Son başvuru: 28 Haziran 2019.

BAŞVURU

İlanlara başvurular , yukarıdaki ilan metinlerinde yazan adreslere yapılacak.

İlana başvuru yapacak diğeradaylarla bilgi alış verişi için TIKLA

TÜM KAMU İLANLARINDAN, MEMUR VE PERSONEL ALIMLARINDAN İLK SİZİN HABERİNİZ OLSUN İSTİYORSANIZ MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN>> İŞTE LİNKLER.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN