2 Şehirde Sınavsız Bekçi ve İtfaiye Şoförü Alımı 2020

İki şehirde belediyelere KPSS şartı olmadan bekçi, personel ve itfaiye şoförü alımı yapılacağı açıklandı. En az ilköğretim mezunu adaylar arasından yapılan personel alımında başvuru detayları haberimizde. İşte detaylar.

2 Şehirde Sınavsız Bekçi ve İtfaiye Şoförü Alımı 2020

İki şehirde belediyeye itfaiye şoförü ve bekçi alınacak.

İŞKUR üzerinden duyuru yayımlandı. Yayımlanan ilanlarda Adana ve Mersin şehirlerinde belediyeler bünyesine personel alımları yapılacağına yer verildi. Kadrolu kamu işçisi olarak yapılacak personel alımında adaylar bekçi, itfaiye şoförü, peyzaj mimarı, Elektrik Elektronik Mühendisi, İnşaat Mühendisi, Biyomedikal Mühendisi, Jeoloji Mühendisi, Gıda Mühendisi, Basın Görevlisi ve şoför kadrolarında istihdam edilecek.

KPSS puan şartı olmadan en az ilköğretim mezunu adaylar arasından yapılan personel alımında başvuru detayları kamubulteni.com 'da.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI NELERDİR?

İlana başvuru yapacak adayların aşağıdaki başvuru genel şartlarını taşıması gerekmektedir:

- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

- Kamu haklarından yoksun bulunmamak,

-  Türk Ceza Kanununun 53'üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, görevi kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahküm olmamak,

-  Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

-  Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak,

-  İlan edilen kadrolar için aranan diğer başvuru şartlarını taşımak,

İLAN METİNLERİ

İlanlara başvuru yapacak adaylarda aranan özel şartlar şu şekilde:

ADANA KOZAN

Kozan Belediyesi bünyesine yapılacak bekçi alımında başvurular 11-12 Mart 2020 günlerinde yapılacak. İlan metni ve başvuru adresi şu şekilde:

Başvurular yukarıdaki ilan metninde belirtilen belgelerle belirtilen adrese yapılacak.

İZMİR

İzmir Büyükşehir bünyesine yapılacak personel alımında şartlar ve ilan başvuru detayları şu şekilde:

Başvuru 13-16 Mart 2020 tarihleri arasında [email protected] adresine özgeçmiş ile yapılacak.

İLANA BAŞVURACAKLAR bu sayfada: Bilgi alış verişi için  TIKLA KATIL