2 Şehirde Belediyeye Personel ve Bekçi Alımı

2 şehirde belediyelere personel ve bekçi alımı için ilan yayınlandı. Yayınlanan ilanlarda başvuru için adaylara 1 gün süre verildi.

2 Şehirde Belediyeye Personel ve Bekçi Alımı

2 belediye ilan yayınladı ve başvuru için 1 gün süre verdi.

Ankara Keçiören Belediyesi bünyesindeki kamu şirketi Anket AŞ ile Niğde Hacıabdullah Belediyesi tarafındna birer ilan yayınlandı. Yayınlanan ilanlarada , belediyeler bünyesine bekçi, büro personeli, temizlik personeli ve işçi alımı yapılacağına yer verildi.

BAŞVURU İÇİN 1 GÜN VERİLDİ

24 Eylül günü saat 9,30 'da yayınlanan ilanlarda , son başvuru tarihinin 24 Eylül 2019 olduğu bildirildi. İlanlara başvuru yapmak isteyen adayların bugün içinde başvurusunu tamamlaması gerekmektedir. 

KPSS ŞARTI YOK

İki belediye bünyesine , 4 kadroya yapılan personel alımında adayların en az ilkokul mezunu olması şartı var. KPSS 'siz yapılan personel alımında ilan  başvuru genel şartları:

  • Türk vatandaşı olmak.
  • Kamu haklarından mahrum bulunmamak.
  • Türk Ceza Kanununun 53'üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, görevi kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.
  • Erkek adaylar için askerliğin yapılmış veya tecilli olması,
  • Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek engeli bulunmamak.

İLAN DETAYLARI

İlan metinleri şu şekilde;

ANKARA

NİĞDE

YENİ İLAN GELDİĞİ ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLUN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA