Yapı Kredi’ye Çeşitli Unvanlarda Personel Alımları Yapılacak

Yapı kredi bankasına çeşitli ünvanlarda personel alımları yapılacak.

Yapı Kredi’ye Çeşitli Unvanlarda Personel Alımları Yapılacak

YENİ BEKÇİ ALIMI, POLİS ALIMI, SON İŞ HABERLERİNİ TAKİP ETMEK VE ÜCRETSİZ OLARAK BİLDİRİM ALMAK İSTİYORSANIZ TIKLAYIN.

Yapı Kredi’nin resmi internet sayfası, kariyer net, ve diğer kariyer sayfalar üzerinden yayınladığı personel alımı duyularına başvurular devam ediyor.

Mali Suçları önleme mevzuatı ve raporlama uzmanı, platform bankacılığı ve yenilikçi çözümler uzmanı, dijital satış geliştirme Yöneticisi, Mali suçlar izleme ve kontrol uzmanı, bireysel bankacılık geliştirme yetkilisi unvanları için kısa süre önce ilan yayımlayan Yapı Kredi’ye 40’ın üzerinde farklı unvanda çok sayıda personel alınacak.

Yayımlanan ilanlarda bireysel bankacılık geliştirme yetkilisi, dijital bankacılık geliştirme yetkilisi, web siteleri geliştirme Yöneticisi, ticari kredi risk stratejiler uzmanı, dijital bankacılık geliştirme Yöneticisi, yaptırımlar uzmanı, bireysel bankacılık müşteri değer yönetimi yetkilisi, veri süreçleri analiz yetkilisi, vergi müşavir yardımcısı, kart iş geliştirme uzmanı gibi unvanlarda personel alımları yapılacak.

Ayrıntılı bilgilendirmeye kurumun resmi sayfası, Linkedin sayfası, Kariyer.net üzerinde yayımladığı ilanlar ve sosyal medya hesaplarından erişim sağlanabilir.