Vakıfbank Personel Alım İlanı Yayımladı

Vakıfbank 2022 yılı için personel alım ilanı yayımladı. 4 yıllık üniversite mezunlarının başvurabileceği banka memuru detayları haberimizde.

Vakıfbank Personel Alım İlanı Yayımladı

Vakıfbank tarafından duyurulan ilanla Müfettiş Yardımcılığı için sınav yapılacak. 4 yıllık üniversite mezunlarına yönelik olan alım için işe alınacak personeller İstanbul’da istihdam edilecektir.

Başvuru Tarihi ve Şekli

Adaylar başvurularını 18 Nisan 2022 ve 29 Nisan 2022 tarihleri arasında https://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr adresi kullanılarak Anadolu Üniversitesi’nin Aday İşlemleri Sistemi üzerinden giriş yaparak sınav başvuru formunu dolduracaktır. Başvuru formunu dolduran adayların son 6 ay içinde çekilmiş, “JPEG” formatındaki vesikalık fotoğraflarını sisteme yüklemesi gerekmektedir.

Sınav Tarihi ve Ücreti

Adaylar Müfettiş Yardımcılığı sınavına girmek için 200 TL sınav ücreti ödemek zorunda. Sınav 12 Haziran 2022 tarihinde İstanbul, Ankara ve İzmir’de iki oturum şeklinde gerçekleştirilecektir. İlk oturum saat 10.00’da genel kültür ve genel yetenek, ikinci oturum saat 14.00’de alan sınavı olacaktır.

Başvuru Koşulları

  1. T.C. vatandaşı olmak,
  2. 01.01.1992 ve sonrası doğumlu olmak,
  3. Kamu hizmetinden yasaklı bulunmamak,
  4. Herhangi bir suçtan dolayı hapis cezası almamış olmak, (Cezanın ertelenmesi, hükmün açıklanmasının geri bırakılması, paraya çevrilmiş olması veya affa uğramış olması hâlleri dâhildir.)
  5. Daha önce, Bankamız işe alım sınavlarından birine katılmış olup sözlü sınav aşamasında başarısız sayılmamış olmaları, (Daha önce, Müfettiş Yardımcılığı yazılı sınavını kazanarak Müfettiş Yardımcılığı sözlü sınavından sonra Banka’nın herhangi bir biriminde görevlendirilenler sınava kabul edilmez.)
  6. Bankamızda çalışırken herhangi bir nedenle ilişiklerinin kesilmemiş olması,
  7. Öğrenim süresi en az 4 yıl olan ve ekteki tabloda gösterilen lisans bölümlerinin en az birinden 31.07.2022 tarihi itibarıyla mezun durumda olmak,
  8. Sağlık durumunun, yurdun her yöresinde, her iklim koşulunda görev yapmaya ve sürekli seyahate elverişli olması, (Sınavı kazanan adaylardan, bu konuda sağlık kurulu raporu talep edilecektir.)
  9. Erkek adayların fiili askerlik görevini yapmış veya erteletmiş olmaları ya da yetkili makamlarca onaylanmış özel durumları nedeniyle askerlik hizmetinden muaf tutulmaları, (Yazılı sınav gününe kadar askerlik hizmetini tamamlayacak olan adaylar ile bedelli askerlik başvurusunda bulunmuş ve celp dönem tarihi kesinleşmiş adayların başvuruları kabul edilebilecektir.) şartlarının tamamını sağlamaları gerekmektedir.

Başvuru Yapabilecek Bölümler ve Sınav Soruları

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /