Vakıf Katılım Personel Alımı İçin Yeni İlan Yayımladı

Vakıf Katılım Bankası, yeni personel alımı için ilan yayımladı. Çeşitli iş ilanı sayfalarından yayımlanan ilanın detayları ve başvuru ekranı haberimizde.

Vakıf Katılım Personel Alımı İçin Yeni İlan Yayımladı

Vakıf Katılım Bankası personel alımı yapıyor.

Vakıf Katılım tarafından çeşitli kariyer ve iş ilanları sayfaları üzerinden ilanlar yayımlandı. Kariyer'den yayımlanan ilanda Vakıf Katılım Bankası , BT Müfettişi kadrosunda istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. 

İstanbul Ümraniye 'de bulunan Vakıf Katılım 'da istihdam etmek üzere yapılan personel alımı için istenen başvuru şartları şu şekilde;

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.
  • Erkek adaylar için askerliğini yapmış olmak, en az 1 yıl tecilli olmak veya muaf olmak.
  • Kamu haklarından yoksun olmamak.
  • Sağlıklı olduğunu tam teşekküllü bir hastaneden alınmış raporla belgelemiş olmak.
  • İyi hal sahibi olmak. (taksirli suçlar hariç olmak üzere hapis cezası gerektiren bir fiilden veya affa uğramış ya da ertelenmiş olsa dahi rüşvet, hırsızlık, zimmet dolandırıcılık, sahtekârlık, inancı kötüye kullanma, hileli iflas gibi şeref ve haysiyet kırıcı, yüz kızartıcı bir fiil ile mahkûm olmamak)
  • Resmi ya da özel bir kuruluşa karşı mecburi hizmet yükümlülüğü altında bulunmamak.
  • BT (Bilgi Teknolojileri) Müfettişi/Yetkili Müfettiş Yardımcısı olarak istihdam edilecek adayların, Üniversitelerin öğrenim süresi en az 4 yıl olan Lisans bölümleri arasından; Bilgisayar, Bilişim Sistemleri, Elektronik, Elektrik-Elektronik, Sistem ve Kontrol, Yazılım Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, İşletme Mühendisliği, Finans Mühendisliği ve Yönetim Bilişim Sistemleri gibi bilgisayar donanımı ve yazılımı ile ilgili Lisans bölümlerinden mezun olmak veya bu paragrafta belirtilen Fakültelerin ilgili bölümlerinin dışında kalan bölümlerinden mezun olup, yine bu paragrafta belirtilen Lisans programlarında Yüksek Lisans derecesi almış olmak veyahut bunların yetkili makamlarca tanınmış Türkiye ya da yabancı ülkelerdeki denklerinden mezun olmak,
  • En az 1.5 yıl (18 ay) BT denetimi tecrübesinde Yetkili Müfettiş Yardımcısı olarak çalışmış olmak,

BAŞVURU ŞEKLİ

Vakıf Katılım Bankası tarafından yayımlanan ilana başvurular internet üzerinden alınmaktadır. Yukarıdaki şartları taşıyan adayların müracaatlarını 29 Mart tarihine kadar aşağıdaki bağlantı adresinden yapması gerekmektedir.

https://goo.gl/bSF7pt

Yukarıdaki linki kopyalayın ve yeni sekmede açın. Açılan sayfadan başvurunuzu yapın. Tüm memur alımlarından bildirimle haberdar olmak için kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin.