QNB Finansbank, İşkur'dan 75 Banka Personeli Alımı Yapıyor

QNB Finansbank, en az lise mezunu adaylar arasından personel alımı yapacağını duyurdu. 75 personel alımı için başvuru şartları ve başvuru ekranı haberimizde.

QNB Finansbank, İşkur'dan 75 Banka Personeli Alımı Yapıyor

QNB Finansbank tarafından bir ilan yayımlandı.

İŞKUR aracılığıyla banka personeli alım ilanı yayımlandı. Bugün yayımlanan ve başvurusu internet üzerinden alınan QNB Finansbank personel alımı, en az lise mezunu adaylar arasından yapılmaktadır. 

Saha Satış Danışmanı kadrosunda istihdam etmek üzere yapılan personel alımında alınacak sayı 75 olarak açıklandı. Başvurular bugünden itibaren alınmaya başladı ve yeterli sayıda başvuru alınana kadar devam edecek.

Bugünlerde alınan başvurular sonrası adaylar toplu olarak iş görüşmesine çağrılacak ve yapılacak iş görüşmesi sonrası adaylar işe yerleştirilecek.

ARANAN ŞARTLAR

QNB Finansbank tarafından yayımlanan Satış Danışmanı / Uzmanı (Kredi Kartı Pazarlama Elemanı) personeli alımına başvuru yapacak adayların lise, ön lisans ve lisans mezunu olması gerekmektedir. Diksiyonu düzgün olan adaylar arasından yapılacak personel alımında personellerin, güler yüzlü, giyimine özen gösteren, ikna edici olması gibi şartlar aranmaktadır. Adaylada aranacak diğer şartlar şu şekilde;

  • Güçlü ikna kabiliyetine sahip, hedefe yönelik ve müşteri odaklı çalışabilecek,
  • İnsan ilişkilerinde başarılı, iletişim becerileri yüksek,
  • Etkili ses tonuna sahip ve diksiyonu düzgün,
  • Takım çalışmasına yatkın,
  • Analitik düşünebilen ve iş disiplinine sahip,
  • Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış veya tecilli olması.

BAŞVURU ŞEKLİ

İlana başvurular İŞKUR üzerinden alınmaktadır. İnternet üzerinden başvurular alınacak ve başvuru sayısının tamamlanması sonrası adaylar şi görüşmesine alınacak. Başvurular aşağıdaki adresten yapılmaktadır.

https://goo.gl/Dw9mn7

Yukarıdaki bağlantı adresini kopyalayın ve yeni sekmede açın. Açılan sayfadan başvurunuzu iletin.

İŞ GÖRÜŞMESİ NE ZAMAN?

Banka tarafından yapılan açıklamada, başvuru sonrası süreç hakkında şu ifadeler kullanıldı:

"QNB FİNANSBANK 08-09/01/2109 TARİHLERİNDE SAAT 09:00-16:30 SAATLERİ ARASINDA MERTER MEYDAN İŞ MERKEZİ ALİ RIZA GÜRCAN CAD ÇIRPICI YOLU G 12/15  NO. 417 'DE TOPLU GÖRÜŞME YAPILACAKTIR."

YENİ ALIMLAR YOLDA

Bankalara en az lise mezunu adaylar arasından yeni personel alımları yapılmaya devam edilecek. İlanlar yayımlandığı anda bildirimle haberdar olmak için Kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN