İş Bankası’na Personel Alınacak (Başvuru Şartları ve Tarihleri)

Türkiye İş Bankası’na müfettiş yardımcısı alımı yapılacak. İş Bankası’nın resmi sayfasından yayımlanan duyuruda ilgili alım için gerçekleştirilecek sınavın 5 Eylül 2021 Pazar günü olacağına yer verilirken, müfettiş yardımcısı alımı başvurularının 29 Ağustos 2021 Pazar gününe kadar süreceği belirtildi.

İş Bankası’na Personel Alınacak (Başvuru Şartları ve Tarihleri)

Resmi duyuruda alımla ilgili, “Bankamız bilgi sistemleri ve bankacılık süreçlerinin, Genel Müdürlük bölümlerinin, yurt içi, yurt dışı şubelerinin, yönetimini kontrol ettiği iştiraki olan kuruluşlarının ve bilgi teknolojilerinin denetiminde görevlendirilecek çalışma arkadaşları arıyoruz. Sürecin ilk aşaması olan Müfettiş Yardımcısı Alım Sınavı 5 Eylül 2021 Pazar günü internet üzerinden online gerçekleştirilecektir. Son başvuru tarihi 29 Ağustos 2021 Pazar günüdür. cv.isbank.com.tr” denildi.

Başvuru yapacak adaylarda aranacak genel şartlar:

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak

30 yaşını doldurmamış olmak

Sağlık durumunun seyahat etmeye ve Türkiye’nin her yerinde görev yapmaya elverişli olması

4 yıllık üniversite mezuniyeti (bölüm şartları için resmi sayfayı ziyaret ediniz)

Yeni Memur Alımlarını Takip Etmek için , Sadece iş haberlerine göz atmak , kadın-erkek diğer adaylarla tanışarak, bilgi alışverişinde bulunmak için yeni sayfaya katılma isteği gönder. Katılım isteği için https://www.instagram.com/k.bulteni.is/?hl=tr

Yeni Personel alımı haberleri geldiği anda haberdar olmak için aşağıdaki uygulamaları ücretsiz indirin:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kamubulteni

https://apps.apple.com/tr/app/kamu-bülteni/id1413151574

DAHA FAZLA DETAY

İş Bankası’nın personel alımlarıyla ilgili tüm detaylara erişim sağlamak için https://www.isbank.com.tr/bankamizi-taniyin/Documents/iste-kariyer/Is_Bankasi_MY_2021.pdf adresini ziyaret ediniz.