İş Bankası Personel Alımı Başvuruları 29 Ağustos’ta Sona Erecek

İş Bankası’na müfettiş yardımcısı alımı için başvuru işlemleri bankanın kariyer sayfası üzerinden devam ediyor. İlgili alım için başvuru süreci 29 Ağustos’ta sona erecek. 

İş Bankası Personel Alımı Başvuruları 29 Ağustos’ta Sona Erecek

Türkiye İş Bankası’nın müfettiş yardımcısı alımı için geçtiğimiz günlerde yayımladığı ilana başvurular devam ediyor. Banka tarafından yapılan resmi bilgilendirmede söz konusu alım için sınavın 5 Eylül Pazar günü uygulanacağı kaydedilirken, başvuru yapacak adayların lisans mezunu olması ve mezuniyetle ilgili şartların yanı sıra yaş ve diğer şartları da yerine getirmesi gerektiği kaydedildi.

İş Bankası personel alımına başvuru yapmak isteyen adayların 30 yaşını aşmamış, 5 Eylül 1991 sonrası doğmuş olması, Askerliğini yapmış ya da 2022 Haziran’a kadar tecil ettirmiş olması, sağlık sorunu olmaması gibi şartları yerine getirmesi gerekli.

Adaylar, müfettiş yardımcısı alımıyla ilgili tüm ayrıntılara kurumun resmi sayfasından erişim sağlayabileceği gibi, yine ilgili sayfadan başvuru işlemlerini kolaylıkla tamamlayabilirler.  Ayrıntılar için   https://www.isbank.com.tr/bankamizi-taniyin/iste-kariyer 

Yeni polis alımı, bekçi alımı, özel sektör iş imkanları ve diğer haberleri takip etmek anında haberdar olmak istiyor, kadın-erkek adaylarla tanışarak bilgi alışverişinde bulunmak istiyorsanız TIKLAYIN VE İNDİRİN.