İş Bankası Memur Alımı İlanı Yayımladı: Başvurular İnternetten Başladı

Türkiye İş Bankası tarafından bir duyuru yayımlandı.Yayımlanan duyuruda , farklı illerdeki İş Bankası şube ve merkezlerinde istihdam etmek üzere memur alımı yapılacağına yer verildi. Başvuru detayları haberimizin devamında.

İş Bankası Memur Alımı İlanı Yayımladı: Başvurular İnternetten Başladı

İş Bankası memur alacak.

Türkiye İş Bankası tarafından bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, farklı şehirlerdeki İş Bankası şubelerinde istihdam etmek üzere memur alımı yapılacağına yer verildi. Farklı bölüm mezunları arasından yapılacak memur alımında başvuru detayları kamubulteni.com 'da.

Duyuruda Akçakale/Şanlıurfa, Siverek/Şanlıurfa, Viranşehir/Şanlıurfa, Şırnak, Cizre/Şırnak, Ağrı, Doğubayazıt/Ağrı, Patnos/Ağrı, Muş, Hakkari ve Siirt'te bulunan şube ile merkezlerinde istihdam etmek üzere memur alımı gerçekleştirileceğine yer verildi. Sözlü mülakata alınacak adaylarla bu mülakatlar internet üzerinden yapılıyor. 

SONUÇLAR HAFTALIK PERİYOTLARLA DUYURULACAK

İş Bankası tarafından yayımlanan duyuruda , başvuru yapan adaylarla ilgili şu ifadelere yer verildi:

"Başvurular arasından yapılacak değerlendirme sonucunda, haftalık periyotlarla ve sadece uygun bulunan adaylara sınav daveti gönderilecek olup sınav tarihi ve süresiyle ilgili bilgiler e-posta adresinize gönderilecek"

İlana başvuracaklarla bilgi alış verişi için TIKLAYIN

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

İş Bankası memur alımına başvuru yapacak adayların aşağıdaki başvuru şartlarını taşıması gerekmektedir :

- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı,

- 10 Mart 1990 ve sonrası doğumlu,

- Hakkari, Siirt, Şanlıurfa veya Şırnak'ta ikamet eden yada ikamet edebilecek olan,

- Erkek adaylar için en geç 2020 Mart ayı içerisinde askerliğini tamamlamış, muaf veya Mayıs 2021 celp dönemine kadar tecilli,

- Bankamızın daha önce düzenlediği Memur, Operasyon Elemanı, Operasyon Destek Elemanı ve Çağrı Merkezi sınavlarından herhangi birinin mülakat aşamasında başarısız sayılmamış,

- Kamu haklarından yoksun olmayan,

- Affa uğranmış olunsa dahi, herhangi bir suçtan dolayı hapis cezasına hüküm giymemiş olan,

- Herhangi bir zorunlu hizmet yükümlülüğü taşımayan,

- Sağlık durumu Türkiye’nin her yerinde görev yapmaya elverişli olan,

- Üniversitelerin 4 yıllık eğitim verilen Aktüerya, Bankacılık, Ekonometri, Ekonomi, Finans, Halkla İlişkiler, Hukuk, İktisat, İstatistik, İşletme, Kamu Yönetimi, Maliye, Matematik, Muhasebe, Sermaye Piyasası, Sigortacılık, Uluslararası İlişkiler, Uluslararası Ticaret alanlarındaki bölümlerinden mezun olmak (İlgili bölümlerin yetkili makamlarca tanınmış, yabancı ülkelerdeki eşitlerinden mezun olup bu durumu belgeleyebilen adayların da başvuruları kabul edilmektedir. Lisans son sınıf öğrencilerinin en geç 2020 Mart ayı içerisinde mezun olup bu durumu aynı tarih itibarıyla belgeleyebilmeleri gerekmektedir.)

BAŞVURULAR İNTERNETTEN

İş Bankası personel alımına başvuru yapacaklar , müracaatlarını İş Bankası internet adresi üzerinden yapacak. 

https://cv.isbank.com.tr/

Yukarıdaki linki kopyalayın ve yeni sekmede açın. Açılan sayfada üye olun ve özgeçmişinizi eksiksiz şekilde doldurun ve ilanlar kısmından başvurunuzu yapın. 

KAMU İŞ , BANKA İŞ İLANLARINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN