Halkbank Duyurdu! KPSS Şartsız 150 Kamu Personeli Alımı Yapılacak

Kamu bankası olan Halbank KPSS şartı olmadan 150 kamu personeli alımı yapacağını duyurdu. Sınav ile yapılacak 150 personel Bilgi Teknolojileri Uzman Yardımcısı kadrosuna atacak. Peki kimler başvuru yapabilir ? işte başvuru şartları..

Halkbank Duyurdu! KPSS Şartsız 150 Kamu Personeli Alımı Yapılacak

Halkbank KPSS Şartsız 150 Kamu Personeli Alımı Yapıyor

Kamu bankaları istihdam şansı sunmaya devam ederken, kamu bankalarından birisi olan Halkbank'da önümüzde ki günlerde toplamda 150 kamu personeli alımı yapacağını duyurdu. 

Kimler Başvuru Yapabilir ? 

Halkbank tarafından yayımlanan kamu personeli alım ilanına aşağıdaki şartları taşıyan kişiler başvuru yapabilir 

  • T.C vatandaşı olan
  • Kamu haklarından mahrum olmayan
  • Tecil edilmiş olsalar dahi kasten işlenen suçlar ile ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis ya da affa uğramış olsalar bile zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçlardan ya da kaçakçılık, resmi ihale ve alım-satımlara fesat karıştırma, kara para aklama, devlet sırlarını açığa vurma suçlarından hükümlü bulunmayan
  • Bankacılık Kanunu’na göre bankalarda çalışması yasaklanmamış olmayan,
  •  01.01.1993 ve sonrası, 01.01.2004 öncesi doğumlu olan
  • Makamlarca tanınmış Türkiye ya da yabancı ülkelerdeki denklerinden mezun olmak.
  • İşini yapmaya engel sağlık sorununun olmaması gerek
  • Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış, muaf veya en az 31 Aralık 2022 tarihine kadar tecilli olmak ya da bedelli askerlikten yararlanacak olmak,
  • Banka tarafından yapılacak araştırma sonucunda; tutum, davranış ve özgeçmişleri bakımından bankacılık mesleğine uygun bulununan kişiler başvuru yapabilir. 

Hangi Bölüm Mezunları Başvuru Yapabilirler ? 

Kadrolar 

Başvurular ne zaman yapılacak ? 

Halbankası bünyesine  Bilgi Teknolojileri Uzman Yardımcısı olarak işe alınacak 150 kamu personelinin alımı sınav ile olacak. Sınav için başvurular ise 6 - 27 Mayıs 2022 tarihleri arasında aşağıdaki adresten yapılacak. 

Başvuru adresi : https://sinav.yildiz.edu.tr/halkbank/

Alım sınavı ne zaman yapılacak ? 

Halbankası bünyesine  Bilgi Teknolojileri Uzman Yardımcısı alım sınavı 25 Haziran 2022 tarihinde Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, İstanbul, İzmir, Konya, Samsun, Tekirdağ, Trabzon illerinde yapılacak. 

Halkbank personel alım ilanının detayları için TIKLAYIN