Garanti Bankası'na Lisans Mezunu Personel Alınacak

Garanti Bankası'na lisans mezunlarından İstanbul ve Ankara şehirlerinde müşteri danışmanı unvanında personel alımı yapılacak.

Garanti Bankası'na Lisans Mezunu Personel Alınacak

Bankanın kariyer sayfasından yayımlanan ilanlarda, ilgili alımlara başvuru yapmak isteyen adayların ikamet şartının yanı sıra askerlikle ilgili şartlar ve en az lisans mezuniyet şartını yerine getirmesi gerektiği kaydedildi.

Personel alımı duyurusunda ayrıca şu ifadeler yer aldı:

Şube hizmet modelimizdeki değişimle birlikte gişe asistanı rolümüz görev tanımı genişleyerek “Müşteri Danışmanı” pozisyonuna dönüştü. İstanbul şubelerimizde bizimle birlikte çalışarak, Garanti BBVA'nın bu alandaki başarılarına ortak olmak ister misiniz ?

Tüm müşterilere para yatırma ve çekme, ödeme, para transferi, çek ve senet ödemeleri vb. nakit işlemlerinde hizmet sunar.
Belirli segmentlerdeki müşterilere ürün tanıtımı ve satış yapar, gerekli durumlarda müşteri ziyaretlerini gerçekleştirir ve satış sonrası hizmetleri sunar.
Sahip olduğu sertifikalara göre, hizmet vermeye yetkili olduğu ürünlerin tanıtım ve satış aktivitelerini gerçekleştirir.
Müşterileri bilgilendirerek, dijital bankacılık kanallarına yönlendirir.

Üniversitelerin Lisans bölümlerinden mezun,
Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış ya da en az 1 yıl tecil ettirmiş
Tercihen Segem Sertifikası’na sahipseniz
Görev tanımı ilginizi çekiyor ve yukarıda belirttiğimiz özelliklere de sahip olduğunuzu düşünüyorsanız Garanti BBVA ailesinin bir parçası olmaya ne dersiniz?

BAŞVURULAR NASIL VE NEREDEN YAPILACAK?

Garanti Bankası Personel alımları için başvuru işlemleri https://kariyer.garantibbva.com.tr/Public/Announcement.aspx?GroupID=3 adresinden online olarak yapılabilecek.

YENİ PERSONEL ALIMI HABERLERİNDEN ANINDA HABERDAR OLMAK İÇİN TIKLA VE İNDİR.