Devlet Bankası Personel Alımı Yapıyor!

3 büyük devlet bankasından birisi olan Halkbank personel alımı yapacağını duyurdu. Kurum tarafından yapılacak sınav ile halbank'a alınacak personeller Bilgi Teknolojileri Uzman Yardımcısı olarak görevlendirilecek. İşte başvuru şartları..

Devlet Bankası Personel Alımı Yapıyor!

Halkbank Personel Alımı Yapacağını Duyurdu

3 büyük devlet bankasından birisi olan Halkbank personel alımı yapacağını duyurdu. https://www.halkbank.com.tr/tr/bizden-haberler/duyurular/2022/nisan/halkbank-personel-alim-ilani-052022.html adresi üzerinden yapılan duyuruya göre Halbank önümüzde ki süreçte Bilgi Teknolojileri Uzman Yardımcısı olarak çalıştırmak üzere personel alımı yapacak.

Alım nasıl olacak ?

Halkbank Bilgi Teknolojileri Uzman Yardımcısı alımı Yıldız Teknik Üniversitesi tarafından yapılacak olan sınav ile olacak. Adaylar yapılan sınava katılacaklar.

Sınav başvuruları ne zaman yapılacak ?

Adaylar sınav için başvurularını 27 Mayıs 2022 tarihine kadar https://sinav.yildiz.edu.tr/halkbank/ adresi üzerinden yapabilecekler. Sınav ise 25 Haziran 2022 tarihinde yapılacak.

Başvuru içinTIKLAYIN

Başvuru şartları 

  1. T.C vatandaşı olmak
  2. 28 yaşından büyük olmamak
  3. Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak ve muaf olmak şartları aranacak.
  4. İşin gerektirdiği saglık Koşullarına sahip olmak ve Turkiye'nin her yerinde gorev yapmaya elverişli olmak.
  5. Üniversitelerin aşağıdaki bölümlerinin en az dört yıllık eğitim veren Lisans veya yükseklisans bölümlerinden mezun olmuş olmak şartı aranacak.