Uzman Erbaş Alımı Başvurusu Sona Eriyor (2019 Jandarma Asayiş ve Komando Alımı Be Zaman?)

Son dakika uyarısı: İçişleri Bakanlığı Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından yapılan uyarıda , 6 farklı branşa yapılan uzman erbaş alımı için başvurularda son günlere girildiğine yer verildi.

Uzman Erbaş Alımı Başvurusu Sona Eriyor (2019 Jandarma Asayiş ve Komando Alımı Be Zaman?)

Son dakika haberi: Uzman erbaş alımı başvurusu sona eriyor.

Sahil Güvenlik Komutanlığı , en az lise mezunu uzman erbaş alımı için geçtiğimiz 7 Ocak günü bir ilan yayımladı. İlk olarak kamubulteni.com 'un yayımladığı ilanda , en az lise mezunu adaylar arasından 6 farklı branşa uzman erbaş alımı yapılacağına yer verildi. 

SON DAKİKA UYARISI

Sahil Güvenlik Komutanlığı , uzman erbaş alımına başvuru yapacak adayların 17 Ocak tarihine kadar başvurusunu yapması gerektiğini  belirtti. Farklı branşlara yapılan uzman erbaş alımı için başvurular 17 Ocak Perşembe gününe kadar alınacak. Başvurular 17 Ocak günü saat 14.00 'da sona erecek. Aşağıdaki şartlara uyan ve uzman erbaş olmak isteyen adayların müracaatlarını bu tarihe kadar yapması gerekmektedir. 

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

Sahil Güvenlik uzman erbaş alımına başvuru yapacak adayların en az lise mezunu olması, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması ve erkek olması, 1 Ocak 1992 ve daha sonra doğmuş olması, askerliğini yapan adayların 7 Ocak 2014 tarihi ve sonrasında terhis olmuş olması, güvenlik soruşturması olumlu sonuçlanması gibi şartlar aranır.

Aranan diğer şartlar ise şu şekilde;

Türk Silahlı Kuvvetlerinde daha önce subay, astsubay, uzman jandarma ve uzman erbaş olarak istihdam edilmemiş olmak (başvuru yapan tüm adayların durumları diğer Kuvvet Komutanlıkları ile J.Gn.K.lığı ve S.G.K.lığı tarafından sorgulatılmakta, bu durumda olmasına rağmen başvuru yapan adayların işlemleri hangi aşamada olursa olsun (atamaları yapılmış olsa dahi) iptal edilmektedir.),

Taksirli suçlar hariç olmak üzere, affa veya zaman aşımına uğramış yahut para cezasına çevrilmiş veya ertelenmiş ve adli sicilden çıkarılmış olsa dahi, bir cürümden hükümlü bulunmamak, taksirli suçlar nedeniyle altı ay veya daha fazla süre ile hürriyeti bağlayıcı bir cezaya mahkûm olmamak,

Verilen ceza ertelense, seçenek yaptırımlara çevrilse, hükmün açıklanmasının geri bırakılması karar verilse veya affa uğrasa dahi, Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlar ile basit ve nitelikli zimmet, irtikap, iftira, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, yalan yere tanıklık, yalan yere yemin, cürüm tasniî, ırza geçmek, sarkıntılık, kız, kadın veya erkek kaçırmak, fuhşiyata tahrik, gayri tabiî mukarenet, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçlar ile istimal ve istihlâk kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alım ve satımlara fesat karıştırma, Devlet sırlarını açığa vurma suçları ile askerlik hizmeti sırasında firar, amir veya üste fiilen taarruz, emre itaatsizlikte ısrar, üste hakaret, mukavemet, fesat, isyan suçlarından dolayı yahut 22/5/1930 tarihli ve 1632 Sayılı Askeri Ceza Kanununun 148’inci maddesinde yazılı suçlardan mahkum olmamak,

En az 164 cm. boyunda olmak.

SÖZLEŞMELİ ER OLARAK GÖREV YAPANLAR İÇİN YAŞ ŞARTI

ALIM YAPILAN BRANŞLAR VE BAŞVURU ÖZEL ŞARTLARI

BAŞVURU ŞEKLİ

İlana başvurular aşağıdaki link üzerinden alınmaktadır.

Başvuru için TIKLAYIN

JANDARMA UZMAN ERBAŞ ALIMI NE ZAMAN?

Yüz bine yakın aday, Jandarma Genel Komutanlığı 'nın Kasım-Aralık ayında yayımlanması gereken ilanını bekliyor. 1991 doğumlular , uzman erbaş alım ilanının 2018 yılında yayımlanmaması nedeniyle yaş haddinden dolayı başvuru yapamayacak. Bu adaylar mağdur edildi ve ilan hala yayımlanmadı.

Asayiş ve komando branşlı uzman erbaş alım ilanının bir an önce gelmesi gerekiyor.  Sosyal medya üzerinde paylaşım yapan adaylar, Jandarma personel teminden aldıkları habere göre uzman erbaş alımının Şubat ayında yapılacağını iddia ediyor. 

ASAYİŞ UZMAN ERBAŞ ALIMI İLANI, SUBAY, ASTSUBAY, PÖH VE POLİS ALIM İLANLARI GELDİĞİ ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN KAMUBULTENİ.COM MOBİL UYGULAMASINI AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEN İNDİRİN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN