MSB'ye Subay-Astsubay-Uzman Erbaş-Uzman Onbaşı ve Sözleşmeli Er Alımı Açıklaması

MSB bünyesine 2020 yılında en az ilkokul mezunu adaylar arasından sözleşmeli er, uzman onbaşı, uzman erbaş, astsubay ve subay alımları için açıklama geldi.

MSB'ye Subay-Astsubay-Uzman Erbaş-Uzman Onbaşı ve Sözleşmeli Er Alımı Açıklaması

TSK uzman erbaş, subay, astsubay ve sözleşmeli er alımı açıklaması.

TBMM 'de bütçe görüşmeleri devam ediyor. Plan ve Bütçe Komisyonu 'ndan geçmesinin ardından Meclis Genel Kurulu 'na sevk edilen 2020 yılı bütçesinde bugün Milli Savunma Bakanlığı 'nın bütçesi masaya yatırıldı.

YÜZ BİNDEN FAZLA GENCİ İLGİLENDİREN AÇIKLAMA

TBMM Genel Kurulu 'nda , MSB 2020 yılı bütçesi üzerinde görüşmeler sürerken , yüz binlerce genci ilgilendiren açıklama geldi. 

Kadın-erkek asker adayları bu sayfada toplanıyor >> TIKLA KATIL

AK Partili Ahmet Tan bütçe sunumu yaptı ve TSK bünyesindeki ihtiyaçlara ve yapılan personel alımlarına değindi. 

TEKNOLOJİYİ GELİŞTİRMEK VE DAHA VERİMLİ OLMAK İÇİN..

TSK 'nın mevcut teknolojik durumu hakkında konuşan Tan, "Türk Silahlı Kuvvetlerinin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla, mevcut teknolojimizi geliştirmek ve daha verimli hâle getirmek en büyük amaçlarımızdan biridir. Bu bilinçle, yerli ve millî silah sistemleriyle donatılmış, eğitimli, disiplinli, morali yüksek ve uluslararası harekâtlar dâhil her türlü ortamda, gece gündüz kesintisiz görev yapma kabiliyetine sahip, etkin, caydırıcı ve saygın bir ordu olması hayati önem arz etmektedir. " dedi.

İHRAÇ EDİLEN ASKERLER

Tan açıklamasının devamında 15 Temmuz darbe girişimi sonrası personel ihraçlarına değindi ve "15 Temmuz 2016 tarihinde yaşanan hain darbe girişimi sonrasında, her kurumda olduğu gibi TSK’de de FETÖ terör örgütüyle bağlantılı personel tasfiyesine başlanmış ve devam etmektedir. Yürütülen temizlik işlemi gerçekleştikçe TSK daha da güçlenerek yurt içi ve yurt dışında birçok başarılı operasyon gerçekleştirmiştir."

80 BİN PERSONEL ALINDI

15 Temmuz sonrası yapılan askeri personel alımlarına değinen Tan, şunları söyledi:

"Birliklerimizin, savaşa hazır duruma getirilmesi ve personel destekleme oranlarının ihtiyaç duyulan seviyeye çıkarılması amacıyla başarılı, liyakatli, eğitim seviyesi yüksek personel temini önem arz etmektedir. Bu nedenle 15 Temmuz 2016 tarihinden sonra TSK’ye profesyonel personel kapsamında subay, astsubay, uzman erbaş ve sözleşmeli erbaş, er olmak üzere yaklaşık 80 bin yeni personel temin edilmiştir."

2020 YILINDA ALIMLAR OLACAK

Açıklamanın devamında , subay, astsubay, uzman erbaş-onbaşı ve sözleşmeli er ile sivil memur alımlarının 2020 yılında da devam edeceği ve on binlerce gencin askeriye bünyesine alınacağına yer verildi. 

Peki siz hangi ilanı bekliyorsunuz? Taleplerinizi aşağıdaki yorum kısmından yazabilirsiniz.

İLANLAR GELDİĞİ ANDA İLK SİZİN HABERİNİZ OLSUN İSTİYORSANIZ MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN