MSB-Jandarma Kasım 2018 İlanları: En Az İlkokul Mezunu Askeri Personel Alımı

Milli Savunma Bakanlığı ile Jandarma Genel Komutanlığı askeri personel alımı yapıyor. Bugün yayımlanan yeni ilan ile en az ilkokul mezunu askeri personel alımı yapılıyor. İlan detayları haberimizde.

MSB-Jandarma Kasım 2018 İlanları: En Az İlkokul Mezunu Askeri Personel Alımı

Kuvvet Komutanlıklarına, Kasım 2018 döneminde askeri personel alımları yapılıyor.

Milli Savunma Bakanlığı ile Jandarma Genel Komutanlığı tarfından yayımlanan ilanlarda en az ilkokul mezunu adaylar arasından kuvvet komutanlıklarına askeri personel alımı yapıldığı bildirildi. Kamubulteni.com olarak biz de başvurusu devam eden askeri personel alım ilanlarına haberimizde yer verdik.

İLANLAR

MSB PERTEM'de yayımlanan ilanlar şu şekilde;

Bu ilanların yanı sıra bugün Resmi Gazete 'de Jandarma lojistik sınıfına uzman erbaş alımı yapılacağına yer verildi. 

DENİZ HARP OKULU ASKERİ ÖĞRENCİ ALIMI

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı tarafından Ekim ayında yayımlanan ve başvurusu halen devam eden ilanda, üniversitelerin 3. ve 4. sınıflarında okumakta olan öğrenciler arasından askeri öğrenci alımı yapılacağına yer verildi. Yayımlanan ilanda aşağıdaki bölümlerin 3. ve 4. sınıflarında okuyan öğrenciler arasından alım yapılacağına yer verildi:

Detaylar için TIKLAYIN

SÖZLEŞMELİ ER ALIMI

Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı bünyelerine en az ilkokul mezunu adaylar arasından askerlik şartı olmadan sözleşmeli er alımı yapılıyor. Geçtiğimiz Eylül ayında yayımlanan ilana başvurular halen devam ediyor. Söz konusu ilana son başvuru için herhangi bir tarih verilmedi. Yeterli sayıda alım olduğunda ilan yayından kaldırılacak.

Detaylar için TIKLAYIN

JANDARMA UZMAN ERBAŞ ALIMI

Jandarma Genel Komutanlığı tarafından bugün bir duyuru yayımlandı. Resmi Gazete 'de yayımlanan duyuruda lojistik sınıfına en az ilkokul mezunu adaylar arasından uzman erbaş alımı yapılacağına yer verildi. İlana başvurular 8 Kasım günü başlayacak. 

İlan metni için TIKLAYIN

YENİ ASKERİ PERSONEL ALIM İLANLARINDAN BİLDİRİM ALARAK HABERDAR OLMAK İÇİN KAMBULTENİ.COM MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİN.

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Kamubulteni.com  |  Ankara