MSB En Az İlkokul Mezunu Komando Uzman Onbaşı Alımı Yapacak mı?

Milli Savunma Bakanlığı 2019 yılı komando uzman onbaşı alımı yapacak mı? İlan gelirse ne zaman gelecek? İşte detaylar.

MSB En Az İlkokul Mezunu Komando Uzman Onbaşı Alımı Yapacak mı?

MSB uzman onbaşı alacak mı?

Milli Savunma Bakanlığı 2019 'un ilk aylarında komando uzman onbaşı alımı için duyuru yayımladı. Yayımlanan duyuruda en az ilkokul mezunu adaylar arasından komando branşında istihdam etmek üzere uzman onbaşı alımı yapılacağına yer verildi. 

YOĞUN BAŞVURU

Uzman erbaş alımı için ilan yayımlandığı anda kamubulteni.com 'da olmuştu. İlanın yayımlanması ile on binlerce aday MSB PERTEM üzerinden başvurusunu yaptı. Rekor derecede başvurunun alınması ile birlikte başvuru ekranı kapatılmıştı.

2019 'DA YENİ ALIM OLACAK MI?

Komando uzman erbaş alımı başvurularının sona ermesinin ardından başvuru yapamayan adaylar , yeni alım için başvuruların başlayıp başlamayacağını araştırmaya başladı. Biz de kamubulteni.com adayları bilgilendirmek için bu haberimizi yazdık.

Uzman erbaş alımına başvuru yapan adaylar 5 Mart tarihinden itibaren seçim aşamalarına alındı ve diğer başvuru yapan adaylar da gruplara ayrılarak yıl içindem ülakatlara alınacak. 

Yoğun şekilde başvuru olması nedeniyle başvuru ekranı kapatılmıştı. Başvuru yapan adaylardan yapılacak alımla 2019 yılı alım yapılacak sayısının tamamlanması bekleniyor. Bu nedenle 2019 yılında yeni uzman onbaşı alımı için ilan beklenmiyor. 

Ancak mevcut mülakata giden adaylar arasından yeterli sayıda alım olmazsa MSB tekrar ilana çıkabilir. Alım sayısı eksik olursa yeni ilanın Ağustos-Eylül gibi yayımlanması bekleniyor.

İnstagram hesabımız için TIKLAYIN

İLAN GELDİĞİ ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN