Kadın-Erkek Astsubayların Atamaları Yapıldı-Yeni Alım Geliyor

JSGA bünyesinde eğitim görmekte olan kadın erkek astsubaylar mezun oldu ve astsubayların yeni görev yerleri belli oldu. Yeni astsubay alımı için de hazırlıklara başlandı.

Kadın-Erkek Astsubayların Atamaları Yapıldı-Yeni Alım Geliyor

Jandarma astsubayların ataması yapıldı ve astsubaylar görevlerine başlayacak.

Jandarma Genel Komutanlığı bünyesine eğitim gören astsubaylar, eğitim süreçlerini sonlandırdı ve astsubayların atamaları bugün yapıldı.

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi bünyesinde eğitim gören ve bu eğitimlerini başarılı şekilde sonlandıran kadın-erkek astsubaylar, Jandarma Komando Teröristle Mücadele Harekâtı Okul Komutanlığında düzenlenen kura çekimi sonucu göreve başladı.

Jandarma 'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı astsubay adaylarının ilk görev yerleri Jandarma Komando Teröristle Mücadele Harekâtı Okul Komutanlığında çekilen kura sonucu belirlenmiştir. Mesleğe yeni başlayan silah arkadaşlarımıza ilk görev yerlerinde başarılar dileriz."

YENİ ASTSUBAY ALIMI İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Jandarma Genel Komutanlığı 2019 yılı astsubay alımı için çalışmalar başladı. İl Komutanlıkları, bünyesinde bulunan astsubay eksiklerini JSGA'ya bildirmeye başladı. Taleplerin alınması sonrası Jandarma, yeni alım için ilana çıkacak. 

2018 yılında Nisan ayında yayımlanan ilanın yine 2019 yılında Nisan ayında yayımlanması bekleniyor. İlan geldiği anda bildirimle haberdar olmak için Kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN