Jandarma 50 KPSS ile 1 Memur Alımı Başvuru Ekranı Açıldı

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi 1 memur alımı için başvuru detayları belli oldu. JSGA memur alımı detayları ve başvuru ekranı haberimizde.

Jandarma 50 KPSS ile 1 Memur Alımı Başvuru Ekranı Açıldı

Jandarma Genel Komutanlığı memur alımı başvurusu başladı.

Gece saatlerinde yayımlanan JSGA memur alımında detaylar belli oldu ve memur alımı başvuu ekranı açıldı. Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi tarafından yayımlanan yeni kılavuzda 1 adet memur alımında KPSS puan şartının 50 olacağına yer verildi. 

BAŞVURU ŞARTLARI

  • Türk Vatandaşı olmak.
  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48'inci maddesinde belirtilen genel ve özel şartlara sahip olmak.
  • 2018 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavına girmiş olmak ve en az 50 puan almış olmak,
  • Müracaat tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış veya Türk Medeni Kanunun 12’nci maddesine göre kazai rüşt kararı almış olmak.
  • Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.
  • Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak.
  • Herhangi bir kamu kurum ve kuruluşunda 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tâbi görevlerde çalışıyor olmamak.
  • Erkek adaylar için; askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmemiş bulunmak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş(tecilli) veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak veya yapmış sayılacak şekilde muaf olmak.
  • Hakkında yaptırılacak güvenlik soruşturması sonucu olumlu olmak.,

BAŞVURU

İlana başvurular 13 Ocak gününe kadar aşağıdaki link üzerinden alınacak. Başvuru yapmak için aşağıdaki linke gidin ve burada başvurusu devam eden kısımlardaki memur alımına tıklayın. Açılan yeni sayfada E Devlet şifreniz ile giriş yapın ve memur alımına başvuru yapın.

Başvuru ekranı için TIKLAYIN

YENİ MEMUR ALIMLARINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN