Jandarma 2019'da Yine Uzman Erbaş Alımı Yapacak-İşte Beklenen Tarih

Jandarma Genel Komutanlığı 2019 yılının kalan günlerinde havacılık ve lojistik branşlarına en az ilkokul mezunu adaylar arasından uzman erbaş alacak. 2019-2 ve 2019-3 kapsamında yapılacak alımların beklendiği tarih haberimizde. İşte Jandarma yeni uzman erbaş alımı hakkında bilgiler.

Jandarma 2019'da Yine Uzman Erbaş Alımı Yapacak-İşte Beklenen Tarih

Jandarma Genel Komutanlığı 2019-2 ve 2019-3 uzman erbaş alımları hakkında.

Jandarma asayiş ve komando sınıfı uzman erbaş alımı sonuçlarının açıklanmasının ardından yeni uzman erbaş alımı olacak mı sorusu araştırılmaya başlandı. Kontenjana giremeyen on binlerde aday , kamubulteni.com 'a gönderdikleri yoğun mesajlarında Jandarma 'nın yeni uzman erbaş alımı yapıp yapmayacağını sordu. Biz de Kamubulteni.com olarak adayların sorularını yanıtlamak üzere bu haberimizi kaleme aldık.

ON BİNLERCE ADAY KONTENJANA GİREMEDİ

Jandarma Genel Komutanlığı , 22 bin askeri personel alımı için yayımladığı duyurusunda 40 bin adayın seçim aşamalarına çağrılacağına yer verildi. 40 bin kontenjan verilmesi nedeniyle 50 binden fazla aday, başvuru şartlarını taşıdığı halde yaş ve KPSS gibi engeller nedeniyle mülakatlara girmeye hak kazanamadı.

YENİ ASAYİŞ VE KOMANDO ALIMI OLACAK MI?

Jandarma Genel Komutanlığı , 22 bin asayiş ve komando sınıfı uzman erbaş alımında seçim aşamaları 2019 yılı sonuna kadar devam edecek. 2019 yılı bitene kadar seçim aşamaları yapılacak ve kazanan adaylar dönemler halinde eğitime alınacak.

Bu nedenle 2019 yılı içinde yeni komando asayiş sınıfı uzman erbaş alımı yapılması beklenmiyor.

LOJİSTİK VE HAVACILIK BRANŞLARINA ALIM OLACAK

Jandarma , 2019 yılının kalan aylarında lojistik ve asayiş sınıflarına uzman erbaş alımı yapacak. Geçtiğimiz yıl Temmuz ayında yayımlanan havacılık branşına alımının ardından Kasım ayında havacılık branşına alımlar oldu.

Bu yıl da bu tarihlerde Jandarma , en az ilkokul mezunu adaylar arasından havacılık ve lojistik branşlarına uzman erbaş alımı yapacak. 

İLANLAR GELDİĞİ ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN KAMUBULTENİ.COM MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN