İşte Uzman Erbaş Alımı Başvuru Ekranı, Maaşları ve 2018 Asayiş Alımında Son Durum

Jandarma Genel Komutanlığı en az ilkokul mezunu adaylar arasından lojistik sınıfı uzman erbaş alımı yapıyor. Başvuru için son haftaya girildi. Peki başvuru şartları nelerdir? Başvurular nasıl yapılacak? Asayiş sınıfı uzman erbaş alımı için son durum ne? Uzman erbaşlar ne kadar maaş almaktadır.

İşte Uzman Erbaş Alımı Başvuru Ekranı, Maaşları ve 2018 Asayiş Alımında Son Durum

En az ilkokul mezunu uzman erbaş alımı başvurusu için son haftaya girildi.

Jandarma Genel Komutanlığı tarafından yayımlanan ilanda en az ilkokul mezunu adaylar arasından lojistik branşına uzman erbaş alımı yapılacağına yer verildi. 1457 uzman erbaş alımı başvuruları Kasım ayının ilk haftasında başladı ve 29 Kasıma 'a kadar devam edecek.

Başvuru için son haftaya girilirken Kamubulteni.com olarak başvuru yapamayan adayları uyarmak için bu adına bu haberimizi yazdık.

12 BRANŞA UZMAN ERBAŞ ALIMI

Jandarma Genel Komutanlığı 12 farklı branşa en az ilkokul mezunu adaylar arasından uzman erbaş alımı yapıyor. Aşçı, beyaz eşya tamircisi, elektrkçi, oto tamircisi, sıhhi tesisatçı, terzi, berber, kasap, kaloriferci, silah tamircisi, oto boyacısı, döşemeci branşlarına yapılan uzman erbaş alımı için adayların en az ilkokul mezunu olması isteniyor. 

Alım yapılan branşların detayları, kadro dağılımı ve istenen özel şartlara gitmek için TIKLAYIN

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ve erkek olmak,
  • En az ortaokul/ilköğretim (8 Yıllık) mezunu olmak
  • Nüfus kaydına göre 01 Ocak 2018 tarihi itibarıyla yirmi (20) yaĢından gün almış olmak ve yirmi yedi (27) yaĢını bitirmemiĢ olmak [01 Ocak 1991 (dahil) - 01 Ocak 1999 (dahil) tarihleri arasında doğanlar]
  • Askerlik hizmetini yapma şartı aranmamaktadır. Ancak, askerlik hizmetini yapmakta iken müracaat edenler için Birlik Komutanlıklarınca düzenlenen Tablo-2‟deki Nitelik Belgesinden 80 puan ve üzeri not almış olmak
  • Askerlik hizmetini yapmakta iken „Askerliğe elverişli değildir‟ raporu alarak terhis edilmemiş olmak,
  • Askerlik hizmetini yapmış olan adaylar için müracaat tarihinin ilk günü itibariyle , terhisinin üzerinden beş yıldan fazla süre geçmemiş olmak (08 Kasım 2013 tarihi ve sonrasında terhis olmak.)
  • Müracaat edecek adayların hem yirmi yedi 27 yaşını bitirmemiş olması, hem de terhisinin üzerinden 5 yıldan fazla süre geçmemiş olmak
  • Sözleşmeli erbaş ve erlerden en az üç yıl görev yapmış, müteakip sözleşme süreleri içerisinde ve 01 Ocak 2018 tarihi itibari ile yirmi dokuz (29) yaĢını bitirmemiş olmak, (01 Ocak 1989 [dahil] - 01 Ocak 1999 [dahil] tarihleri arasında doğanlar)
  • En az 164 cm ve en fazla 210 cm boyunda olmak koşuluyla, kilosu Tablo-1‟de Boy-Kilo Tablosunda oranları belirtilen değerler içerisinde bulunmak. (Boy uzunluğu çıplak ayakla, ağırlık ise spor şortu/eşofman ile ölçülür.)
  • Askeri öğrencilikle iliĢiği kesilmemiş olmak, Türk Silahlı Kuvvetlerinde, J.Gn.K.lığında ve Sahil Güvenlik K.lığında daha önce subay, astsubay, uzman jandarma veya uzman erbaş olarak istihdam edilmemiş olmak,
  • Güvenlik soruşturması ve arşiv araĢtırması olumlu olmak

Başvuru kılavuzu için TIKLAYIN

BAŞVURU

İlana başvurular internet üzerinden alınmaktadır. Aşağıda bulunan bağlantı adresi üzerinden lojistik uzman erbaş başvurunuzu yapabilirsiniz..

Başvuru için TIKLAYIN

UZMAN ERBAŞ MAAŞI

Lojistik sınıfı uzman erbaşlar 2018 yılı itibariyle 4-5 bin TL maaş almaktadır. 

ASAYİŞ UZMAN ERBAŞ ALIMI BEKLENİYOR

Lojistik uzman erbaş alımı başvurularının sona ermesinin ardından Jandarma Genel Komutanlığının asayiş sınıfı uzman erbaş alımı için ilana çıkması bekleniyor. 6-7 bin civarında uzman erbaş alımı yapılması bekleniyor. 

İlan yayımlandığı anda ve lojistik alım sonuçları açıklandığı anda bildirim alarak haberdar olmak için;

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Kamubulteni.com  |  Ankara - ÖZEL HABER