EGM ve MSÜ Hizmetli Alımı Yapıyor

Milli Savunma Üniversitesi ile Emniyet Genel Müdürlüğü , lise mezunu adaylar arasından hizmetli alımı yapacağını duyurdu. İlan detayları haberimizde.

EGM ve MSÜ Hizmetli Alımı Yapıyor

MSB ve EGM hizmetli ile hademe alımı yapıyor.

Milli Savunma Bakanlığı ile Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan duyurularda , lise mezunu adaylar arasından hizmetli ve hademe alımı yapılacağına yer verildi. Yayımlanan duyurularda EGM 21 farklı şehre 54 hizmetli alımı yapacağını belirtirken , Milli Savunma Üniversitesi 4 hizmetli, 2 hademe alımı yapacağını duyurdu. 

Lise mezunu adaylar arasından farklı şehirlere yapılan personel alımında başvuru şartları ve başvuru detayları kamubulteni.com 'da.

EGM HİZMETLİ ALIMINDA İLLERE GÖRE DAĞILIM VE KPSS ŞARTI

EGM hizmetli alımında KPSS şartı 70.

MİLLİ SAVUNMA ÜNİVERSİTESİ ALIMI

Milli Savunma Üniversitesi tarafından yayımlanan duyuruda hizmetli ve hademe alımında KPSS puan sınırı yok. KPSS 'den geçerli bir puan alan adaylar başvuru yapabilir. Başvuru detayları şu şekilde;

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

MSÜ ve EGM personel alımı başvuru genel şartları şu şekilde;

  • Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak,
  • 18 yaşını tamamlamış olmak
  • Kamu haklarından mahrum bulunmamak,
  • Türk Ceza Kanunu’nun 53’üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı mahkum olmamış olmak.
  • Erkek adaylar için askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmemiş, askerlik çağına gelmiş ise askerliğini yapmış, ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,
  • Bakanlar Kurulu Kararları ve mahkeme kararlarınca terör örgütü olarak kabul edilmiş tüm terör örgütleri ile herhangi bir irtibatı veya iltisakı bulunmamak

BAŞVURU ŞEKLİ

MSÜ hizmetli ve hademe alımı başvurusu internet üzerinden alınmaktadır. EGM hizmetli alımı başvurusu ise 81 İlin Emniyet Müdürlükleri Personel Şube Müdürlüklerinden yapılmaktadır. 

MSÜ hizmetli ve hademe alımı başvuru ekranı için TIKLAYIN

EGM alım detayları ve başvuru şekli için TIKLAYIN

TÜM KAMU İLANLARINDAN, MEMUR ALIMLARINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN