2019 Jandarma Asayiş-Komando Uzman Erbaş Alımı İçin Değişmesi Gereken Detay (İşte Şartlar)

Jandarma Genel Komutanlığı asayiş ve komando sınıfı uzman erbaş alımı için geri sayım devam ediyor. 2018 yılında yayımlanmayan ilan birçok adayı mağdur etti. Mağdur edilen adaylar , seslerinin duyulmasını istiyor.

2019 Jandarma Asayiş-Komando Uzman Erbaş Alımı İçin Değişmesi Gereken Detay (İşte Şartlar)

Jandarma Genel Komutanlığı yeni dönem uzman erbaş alımı için önemli talep. İşte detaylar.

2018 yılında asayiş ve komando sınıfına uzman erbaş alımı yapılmadı. İlk 100 günlük eylem planında 10 bin uzman erbaş alımı yapılacağına yer verilirken , bu vaad gerçekleştirilmedi ve uzman erbaş adayları mağdur edildi. Yaş haddi nedeniyle mağdur olan uzman erbaş adayları , bu konuda bir düzenleme yapılmasını istiyor.

Biz de kamubulteni.com olarak uzman erbaş adaylarının sesini duyurma adına bu haberimizi yazdık.

YAŞ VE ASKERLİK ŞARTI KHK İLE DEĞİŞTİRİLMİŞTİ

2017 yılında yayımlanan Kanun Hükmünde Kararnamede , Jandarma bünyesine yapılacak uzman erbaş alımlarında 25 olan yaş haddinin 27 'ye yükseltildiği ve askerlik şartının da kaldırıldığına yer verildi. Yaş haddinin esnetilmesi sonrası 2018 yılında asayiş sınıfı uzman erbaş alımı yapılmadı. Bu da adayların tepkisine neden oldu. 2018 yılında yapılmayan alım 2019 yılına sarktı ve 1991 doğumlular mağdur edildi.

Siz de aşağıdaki yorum kısmından haber yapmamızı istediğiniz mağduriyetlerinizi dile getirebilirsiniz.

JANDARMA UZMAN ERBAŞ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Jandarma Genel Komutanlığı bünyesine yapılacak uzman erbaş alımında başvuru şartları şu şekilde olacak:

İLAN ŞUBAT AYINDA GELECEK İDDİASI

Sosyal medyada dolaşan iddialarda bazı uzman erbaş adayları, Personel Temin 'den bilgi aldığını ve ilanın Şubat ayında yayımlanacağını söyledi. 

JANDARMA KOMANDO VE ASAYİŞ SINIFI UZMAN ERBAŞ ALIMI DUYURUSU GELDİĞİ ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEN KAMUBULTENİ.COM MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN