Akademik Personel ve İlkokul Mezunu İşçi Alımı Duyuruları Yayımlandı

Engelli kamu personeli alımı duyurusu geldi. Türkiye İstatistik Kurumu İşçi alımı, Amasya Üniversitesi ile Munzur Üniversitesi Akademik Personel alımı duyuruları yayımladı. Devlet Personel Başkanlığı, BİK ve çeşitli kamu kurum kuruluşlarının resmi internet sayfasından açıktan memur alımı, sürekli işçi alımı, sözleşmeli personel alımı, askeri personel alımı duyuruları gelmeye devam ediyor.

Akademik Personel ve İlkokul Mezunu İşçi Alımı Duyuruları Yayımlandı

Akademik Personel ve İlkokul Mezunu İşçi Alımı Duyuruları Yayımlandı 

Türkiye İstatistik Kurumu İşçi alımı, Amasya Üniversitesi ile Munzur Üniversitesi Akademik Personel alımı duyuruları yayımladı. Devlet Personel Başkanlığı, BİK ve çeşitli kamu kurum kuruluşlarının resmi internet sayfasından açıktan memur alımı, sürekli işçi alımı, sözleşmeli personel alımı, askeri personel alımı duyuruları gelmeye devam ediyor. 

Bugün DPB'nin resmi internet sayfasından TÜİK'in 3 sürekli işçi alımı duyurusunun yanı sıra Amasya Üniversitesi'nin 20 Akademik Personel Alımı duyurusu, Munzur Üniversitesi'nin ise 21 Akademik personel alımı duyurusu yayımlandı. TÜİK tarafından yayımlanan resmi duyuruda Ankara'da çalıştırılmak üzere en az ilkokul mezunu engelli destek personeli ve Eski Hükümlü/Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak şekilde yaralananlardan personel alımı gerçekleştirileceğine dikkat çekilirken, Başvuruların İŞKUR üzerinden yapılacağı belirtildi. Başvuru genel ve özel şartlarına aşağıdaki bağlantıdan erişim sağlanabiliyor. Akademik personel alımı duyuruları için detaylara ise ilgili üniversitelerin resmi internet sayfaları ve Resmi Gazete'den erişim sağlanabiliyor.

İlkokul, Lise, Önlisans ve Lisans Düzeyinden yeni personel alımlarını takip etmek, iş haberlerini kaçırmamak için 13 Mayıs'ta açılan yeni sayfaya ücretsiz katılım başvurusu yapabilirsiniz.ÜCRETSİZ KATILIM BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYIN.

-tuik-duyurusu-icin-tikla.pdf

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA