Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İdlip ve Rusya Açıklaması

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan STK'ların Bahar Kalkanı Harekatı 'na destek programında konuşuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İdlip ve Rusya Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama.

Perşembe günü :Moskova'ya giderek sayın Putinle bu gelişmeleri ele alacğız. Temenni ederim ki orada ateşkes ya da diğer adımlar atılır ve neticeye kavuşur.

15 Temmuz'da Ankara ve İstanbul'da başaramadıklarını Suriye'de başarmak isteyenler yine başarılı olamayacak.

1000 yıldır yürüdüümüz bu yoldan bizi geri döndüremeyeceksiniz.

Bu sabah itibariyle 135 tank, 22 zırhlı araç, 45 top, 44 çok namlulu roketatar, 5 hava savunma rampası, 12 tank savar, 4 havan, 8 helikopter, 7 mühimmat rampası, 24 zırhlı araç, 9 mühimmat deposu, 2 uçak, 2 füze rampası ve son rakam 2557 rejime ait asker ve onlara yardımcı kişilet etkisiz hale getirildi. 

Çünkü şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak. Bunların bir defa bedelini ödeteceğiz. Evvelsi gün bir şehidimizi ebediyete uğurladık. Dün akşam evlerindeydim. Aileyi gördüğümde 55 gün terhisine kalan asker, başkanım ben askerliğe devam edim dedi.

Bir ölür bin diriliriz.

Dünyada Türk milletinden  başka kısa sürede bu kadar çok saldırıya maruz kalıp ayakta durabilecek başka yer yoktur. 

Kahraman askerlerimiz Suriye 'nin dört bir yanında teröristlerle ve rejimle mücadele ediyor. Bizim amacımız dua etmek ve ülkemizin güçlenmesine katkı sunmaktır.

Şehitlerimizin kanları silah arkadaşları yerde bırakmıyor. Her bir şehidimize karşılık onlarca rejim etkisiz hale getirildi. 

Sizlerden beklentimiz, bu mücadeleye kendi alanınızda destek vermeniz. 

Son yıllarda savunma alanınca kat ettiğimiz mesafe olmasa bu mücadeleyi veremezdik.