"Baba Ben Şehit Olacağım"

İdlip 'teki alçak saldırıda şehit olan Uzman Çavuş 24 yaşındaki İbrahim Tüzel' in acı haberi Mersin Erdemli'deki ailesine verildi. Acılı baba, oğlu ile iki gün önce telefonda görüştüğünü, onun kendisine 'Baba ben şehit olacağım' dediğini söyledi.

"Baba Ben Şehit Olacağım"

"Baba ben şehit olacağım"

İdlip'teki hain saldırıda 33 kahraman askerimiz şehit oldu. Şehitlerimizin ailelerine acı haberler veriliyor. Tüm Türkiye 'de şehit ateşi düştü. 

Şehit olan 33 askerimizden Uzman Çavuş 24 yaşındaki İbrahim Tüzel' in acı haberi, Mersin'in Erdemli ilçesinde yaşayan ailesine ulaştı.

BAYRAKLAR ASILDI: ŞEHİT EVİNDE YAS VAR

Erdemli Kaymakamı Avni Kula ve beraberindeki heyet bugün sabah saatlerinde, acı haberi şehit Uzman Çavuş İbrahim Tüzel 'in Alibeyli Mahallesi 'nde ikamet etmekte olan babası Şuayip ile annesi Gülten Tüzel' e verdi.

6 KARDEŞİ VAR

Şehidimizin 6 kardeşinin olduğu öğrenildi. Şehidimizin evine Türk bayrakları asılırken komşular ve ailenin akrabaları eve akın etti. 

2 GÜN ÖNCE ARADI "BABA BEN ŞEHİT OLACAĞIM" DEDİ

Alçak saldırıda şehit olan kahraman 24 yaşındaki Uzman Çavuş İbrahim Tüzel'in babası çiftçi Şuayip Tüzel, aldığı acı haberle yıkıldı.

Acı haber sonrası eve gelen yakınları tarafından teselli edilmeye çalışılan acılı baba, oğlu lie telefon görüşmerini anlattı. 

Oğlu ile 2 gün önce görüştüklerini söyleyen acılı Baba, "Oğlum, iki gün önce telefonla beni aradı. 'Ben şehit olacağım baba' dedi. Ben de kendisine dikkatli olmasını, kendisini iyi bakmasını söyledim." diyerek, gözyaşı döktü.

Şehit Tüzel'in cenazesi, Erdemli'nin Alibeyli Mahallesi Mezarlığı'nda toprağa verilecek.