70 Yaşındaki Yankesici Kadın Suçüstü Yakalandı: Para İç Çamaşırından Çıktı

Adana 'da meydana gelen olayda 70 yaşındaki kadın yankesici, suçüstü yakalandı. Çaldığı parayı iç çamaşırına saklayan kadın tutuklandı.

70 Yaşındaki Yankesici Kadın Suçüstü Yakalandı: Para İç Çamaşırından Çıktı

70 yaşındaki yankesici yakalandı.

Adana 'dan son dakika haberi geldi. Seyhan 'da meydana gelen olayda, Denizli Mahallesi 'nde semp pazarlarında yankesicilik ve hırsızlık yapan kişileri takip eden polis ekipleri, yaptıkları incelemede Revda Elsalih Elmustafa isimli kadını takibe aldı.

Edinilen bilgilere göre pazarda alış veriş yapma bahanesiyle dolaşan ancak hiç alış veriş yapmayan kadın , Meliha B isimli kadının pazar arabasındaki cüzdanını çaldı.

Elmustafa , pazar arabası içindeki cüzdanı hızlı bir harketle aldı ve içinde 360 TL olan cizdanı iç çamaşırına sakladı. Daha sonra ise cüzdanı çöpe atıp gitti. 

Polislerin takibi sonrası yakalanan kadın, para üzerinden çıkmasına rağmen suçlamayı kabul etmedi. Polise direnen kadın gözaltına alındı. 

2,5 YIL KESİNLEŞMİŞ CEZASI VAR

Emniyete götürülen kadının çok sayıda yankesicilik suçundan sabıkalı olduğu ve 2.5 yıl kesinleşmiş hapis cezası olduğu ortaya çıktı. Revsa Elsalih Elmustafa, sevk edildiği adliyede nöbetçi mahkemece tutuklandı.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA