YTÜ 50 KPSS ile Büro Personeli ve Avukat Alımı Yapıyor

Yıldız Teknik Üniversitesi KPSS 50 puan şartı ile büro personeli ve Avukat alımı yapacağını duyurdu. Bugün yayımlanan ve başvurusu başlayan personel alımında başvuru detayları haberimizde.

YTÜ 50 KPSS ile Büro Personeli ve Avukat Alımı Yapıyor

Yıldız Teknik Üniversitesi personel alacak.

Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörlüğü tarafından bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda büro personeli ve Avukat kadrolarına personel alımı yapılacağına yer verildi. 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 üncü maddesinin (B) fıkrasına göre tam zamanlı olarak istihdam edilmek üzere, 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar” ın “Sınav Şartı” başlıklı ek 2 inci maddesinin (b) bendine göre 2018 KPSS (B) gurubu puan sıralamasına göre yapılacak kamu personeli alımında başvuru detayları haberimizin devamında.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

Yıldız Teknik Üniversitesi personel alımında başvuru genel şartları şu şekilde:

- 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen şartları sağlamış olmak,

- Başvurulan pozisyon için istenen bölümlerin birinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak,

- 2018 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı (B) Grubundan KPSSP3 puan türünden en az 70 almış olmak,

- Son 1 (bir) yıl içerisinde sözleşmeli personel olarak istihdam edilenlerden, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmemiş veya sözleşme dönemi içerisinde Cumhurbaşkanı kararı ile belirlenen istisnalar hariç tek taraflı sözleşme feshi yapmamış olmak,

- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak,

- Görevini yapmasını engel sağlık sorunu bulunmamak.

KADRO DAĞILIMI VE MEZUNİYET ŞARTI 

Yıldız Teknik Üniversitesi personel alımı kadro dağılımı ve mezuniyet şartı şu şekilde:

BAŞVURU ŞEKLİ

İlana başvuru yapacak adayların Yıldız Teknik Üniversitesi Personel Daire Başkanlığının internet sitesinde yer alan “Sözleşmeli Personel İş Başvuru Formu” nu doldurup ekleri ile birlikte zarflayarak kapattıktan sonra zarfın üzerine ad-soyad, başvurulan pozisyon ve ilan no bilgilerini mutlaka yazması gerekmektedir. Başvurular şahsen veya posta yolu ile 15 gün içinde yapılacak.

- Sözleşmeli Personel İş Başvuru Formu

- Mezuniyet Belgeleri

- KPSS Sonuç Belgesi

- Avukatlık Ruhsatnamesi

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA