Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Mülakatsız Sözleşmeli Personel Alımı Yapıyor-En Az Lise

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi tarafından bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda en az lise mezunları arasından sözleşmeli kamu personeli alımı yapılacağına yer verildi. İlanın başvuru bilgileri yazımızda.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Mülakatsız Sözleşmeli Personel Alımı Yapıyor-En Az Lise

Tekirdağ Namık KEmal Üniversitesi personel alıyor.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi  tarafından bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda, üniversitenin Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı ile Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Hastanesine 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek üzere 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Kararnameye ekli 28.06.2007 tarih ve 26566 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar’ da yer alan ek 2’inci maddenin (b) fıkrasına göre sözleşmeli kamu personeli alımı yapılacağına yer verildi. 

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Üniversite bünyesinde istihdam etmek üzere yapılan personel alımında başvuru genel şartları şu şekilde:

a) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

b) Kamu haklarından mahrum bulunmamak.

c) Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.

d) Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmemiş veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya göreve başlamasına engel hali bulunmamak.

e) 657 Sayılı Kanunun 53 üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak.

ÖZEL ŞARTLAR VE ALIM YAPILAN KADROLAR

 - KPSS sınavına girmiş olmak, Lisans mezunları için 2020 yılı KPSS P3, Önlisans mezunları için 2018 yılı KPSS P93, Ortaöğretim mezunları 2018 yılı KPSS P94 puanı esas alınacaktır. Adayların KPSS puanının, başvurduğu ilan kodunda aranan öğrenim şartına uygun olması gerekmektedir).

- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

- Nöbet usulü çalışmaya engel bir durumumun bulunmaması.

- Başvuracak adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B maddesinin "Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler" hükmü gereğince bu maddeye aykırı durumu tespit edilenlerin atamaları yapılmayacaktır.

BAŞVURU

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin basvuru.nku.edu.tr/personel sayfası üzerinden başvurular alınmaya başladı. Aşağıdaki evrakları sisteme yükleyerek başvurunuzu yapabilirsiniz.

1 - Başvuru Formu (Bilgisayar ortamında eksiksiz olarak doldurulup ilgili alana yüklenecektir). 2 - Diploma veya Mezuniyet Belgesi Fotokopisi (E-devletten alınabilir). 3 - KPSS sınav sonuç belgesi 4 - Fotoğraf 5 - Nüfus Cüzdanı Fotokopisi 6 – İş Deneyim belgesi (Sadece İş Deneyimi istenilen unvanlar için) 7 – SGK Hizmet Döküm Belgesi (Sadece İş Deneyimi istenilen unvanlar için)