Süleyman Demirel Üniversitesi Personel ve İşçi Alımı Yapacak: Başvuru İnternetten Başladı

Süleyman Demirel Üniversitesi tarafından yayımlanan duyuruda personel ve işçi kadrolarına kamu personeli alınacağına yer verildi. İlanların başvuru bilgileri yazımızda.

Süleyman Demirel Üniversitesi Personel ve İşçi Alımı Yapacak: Başvuru İnternetten Başladı

Süleyman Demirel Üniversitesi personel ve işçi alımı yapacak.

Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörlüğü tarafından bugün Resmi Gazete 'de bir ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanda , üniversite hastanesi bünyesinde istihdam etmek üzere en az lise mezunları arasından kamu personeli ve kamu işçisi alımı yapılacağına yer verildi. 

İŞÇİ ALIMI

Üniversite Hastanesi Başmüdürlüğünde çalıştırılmak üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 üncü maddesinin (D) fıkrası kapsamında, 4857 sayılı İş Kanunu ve "Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik" hükümleri uyarınca yapılacak işçi alımında 62 Hasta Bakımı ve Temizliği Hizmetleri personeli istihdam edileceğine yer verildi. 

İlan başvuru bilgileri şu şekilde:

 

İşçi alımı başvurusu İşKUR üzerinden alınacak.

PERSONEL ALIMI

Üniversite Diş Hekimliği Fakültesi ve Üniversite Hastanesi Başmüdürlüğünde 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4 üncü maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek ve giderleri Özel Bütçeden karşılanmak üzere, 28.06.1978 tarih ve 16330 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar”ın Ek 2 nci maddesinin (b) fıkrasına göre yapılacak kamu personeli alımında başvuru bilgileri şu şekilde:

- 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak.

- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

- Yapılacak görev gereği mesai saatleri dışında ve hafta sonlarında çalışmaya herhangi bir engeli olmamak.

- Adayın başvurduğu unvan niteliğine göre 2018 KPSS (B) grubu sınavına girmiş olmak 5- Başvuracak adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B maddesinin "Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler" hükmü gereğince başvuramazlar. Bu hükme aykırı durumu tespit edilenler atanmaya hak kazansalar dahi atamaları yapılmayacaktır

Personel alımı başvurusu ise https://ikbasvuru.sdu.edu.tr adresi üzerinden 15 gün içinde yapılacak.