Süleyman Demirel Üniversitesi 13 Bin TL Maaşla Sözleşmeli Memur Alacak!

Süleyman Demirel Üniversitesi sözleşmeli 4/B personel alımı için duyuru geldi. Personel alımları kapsamında Süleyman Demirel Üniversitesi tarafından ilan edilen duyuruda ortalama 13 bin TL maaş ile çalışacak memur alımı gerçekleştirileceği ilan edildi.

Süleyman Demirel Üniversitesi 13 Bin TL Maaşla Sözleşmeli Memur Alacak!

Kamu iş ilanları kapsamında Resmi Gazete üzerinden duyurular gelmeye devam ediyor. Süleyman Demirel Üniversitesi personel alımı yapacak. 4/B sözleşmeli kapsamında ilan edilen duyuruda memur alımı yapılacağı açıklandı.

Müracaat işlemlerini gerçekleştirecek adaylar açısından alımı yapılacak unvan bir kişilik kontenjanda yazılım geliştirme uzmanı şeklinde olacaktır.

Süleyman Demirel Üniversitesi Sözleşmeli Memur Alımı İş İlanı Başvuru Şartları Neler?
Süleyman Demirel Üniversitesi tarafından ilan edilen personel alım ilanına başvuracak adaylarının üniversitelerin yazılım mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ile endüstri mühendisliği gibi bölümlerin birinin lisans programıdır mezun olmaları gerekir,
Üniversitelerin mühendislik bölümlerinde, fen edebiyat bölümlerinden, eğitim bölümleri fakültelerinden bilgisayar ile teknoloji üzerine eğitim veren bölümlerinden herhangi birinden mezun olunmuş olması gerekir.

Bilgisayar konusunda deneyimli olma koşulları ile Süleyman Demirel Üniversitesi bünyesinde çalışmak üzere kamu personeli alımı gerçekleştirilecektir.


Süleyman Demirel Üniversitesi personel alımı başvuru şekli
Adaylar, müracaat işlemlerinde gerekli olan belgelerin şahsen veya posta yöntemi ile Süleyman Demirel Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı bünyesine bu ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 15 günlük süre içerisinde yani 14 Eylül 2022 tarihine kadar mesai saatleri içerisinde iletilmiş olmaları gerekir.


Başvuruda Gerekli Belgeler Neler?
Sınava başvuru işlemlerini gerçekleştirecek adaylar açısından başvuruda gerekli olan belgeler diploma ile mezuniyet belgesi, yabancı okul mezunları için ise deliklik belgesi, tecrübe sahibi olan adaylar için ise tecrübeyi gösterecek belge ile iki programın dilini bildiklerini gösteren belge ile KPSS sınav sonuç belgesi.