Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi En Az Lise Mezunu Personel Alımı Yapacak

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi tarafından bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda en az lise mezunu adaylar arasından sözleşmeli personel alımı yapılacağına yer verildi. Başvuru bilgileri ve başvuru sırasında istenen evraklar yazımızda.

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi En Az Lise Mezunu Personel Alımı Yapacak

Ondokuz Mayıs Üniversitesi 95 personel alacak.

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörlüğü tarafından bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda en az lise mezunları arasından sözleşmeli kamu personeli alımı yapılacağına yer verildi. 

Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar ile ek ve değişikliklerine göre 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4. maddesinin B fıkrasına göre Samsun il ve ilçelerindeki Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sağlık Uygulama Ve Araştırma Merkezi’ne bağlı birimlerde istihdam edilmek üzere yapılacak sözleşmeli personel alımı KPSS 'siz  ve KPSS puan sınırı olmadan yapılacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

İlana başvuru yapacak adaylarda aşağıdaki genel şartlar aranır:

-Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak.

- Kamu haklarından mahrum bulunmamak, 

- Türk Ceza Kanununun 53. Maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.

- 657 Sayılı Kanunun 53’ncü madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı ile engelli bulunmamak.

-Erkek adayların askerlikle ilişkisi bulunmaması(askerliğini yapmış veya tecil ettirmiş olmak.)

- Son 1(bir) yıl içerisinde sözleşmeli personel olarak istihdam edilenlerden, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmemiş olması veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmesini tek taraflı fesh etmemiş olmak.

- Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

- Daha önceden kurumumuzda çalışırken kurumumuzca iş akdi fesh edilenlerle, kendi isteği ile görevinden istifa edenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

KADRO DAĞILIMI VE BAŞVURU ÖZEL ŞARTLARI

BAŞVURULAR BAŞLADI

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi bünyesine yapılan sözleşmeli personel alımında başvurular başladı. Başvurular aşağıdaki evraklarla birlikte Ondokuz Mayıs Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen yapılacaktır. 

- Nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi

- Diploma veya mezuniyet belgesi aslı ve fotokopisi

- Eczacılar için "Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar" 1 sayılı cetvelde KPSS şartı aranmadığından başvuruda bulunan aday sayısının kadro sayısından fazla olması halinde adaylar Lisans not ortalamasına göre alınacaktır. Lisans Transkripti (onaylı belge) (4’lük ve 5’lik not sisteminin 100’lük not sistemine dönüştürülmesinde YÖK’ün belirlediği dönüşüm tablosu esas alınacaktır). Puanların eşit olması durumunda mezuniyet tarihi önce olan adaya hak verilecektir.

- 1 adet vesikalık resim ile birlikte başvurmaları gerekmektedir. (Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.)

Pandemi döneminde diğer üniversiteler internet üzerinden başvuru kabul ederken Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi şahsen başvuru istiyor!

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA