Sakarya Üniversitesi 4 Kadroya Sürekli İşçi Alımı Yapıyor

Sakarya Üniversitesi bünyesine , 3 kadroda istihdam etmek üzere sürekli işçi alımı yapılacak. İŞKUR üzerinden başvurular bugün başladı. Başvuru detayları yazımızda.

Sakarya Üniversitesi 4 Kadroya Sürekli İşçi Alımı Yapıyor

Sakarya Üniversitesi sürekli işçi alımı yapacak.

Sakarya Üniversitesi tarafından yayımlanan duyuruda lise mezunları arasından sürekli işçi alımı yapılacağı açıklandı. Sakarya Üniversitesi ve bağlı birimlerde çalışmak üzere yapılan sürekli işçi alımında adaylar inşaat işçisi, ısıtma ve sıhhi tesisatçı ile temizlik personeli kadrosunda istihdam edilecek. 

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

İlana başvuru yapacak adaylarda aranan şartlar şu şekilde:

1. 2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye’de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine, Kamu, Özel Kuruluş veya İşyerlerinde Çalıştırılabilmelerine İlişkin Kanun hükümleri saklı kalmak kaydıyla Türk Vatandaşı olmak.

2. 18 yaşını tamamlamış olmak.

3.Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.

4. Kamusal haklardan mahrum bulunmamak.

5. Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan, emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı alıyor olmamak.

6. Sınavda başarılı olan adayların, çalıştırılacağı meslek kolunda çalışmasında ve görevini devamlı olarak yapmasında bir sakınca olmadığına dair durumunu sağlık raporu ile belgelendirmek.

7. Sınava Müracaat edebilmek için ilanın açıldığı ilçede ikamet ediyor olmak.

8. Kamu kurum ve kuruluşlarının özel kanunlarında yer alan özel şartları taşımak.

9.Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan başvurular, ilan-sınav sürecinin her aşamasında reddedilebilecektir. Kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

10. İlan edilen kadrolara başvurusu sonucu atanmaya hak kazanan adaylar, 4857 sayılı İş Kanunu hükümleri çerçevesinde sürekli işçi olarak istihdam edilecek olup 2 ay deneme süresi uygulanacaktır.

BAŞVURU ÖZEL ŞARTLARI VE ŞEKLİ

İlana başvurular esube.iskur.gov.tr adresi üzerinden alınıyor. Bu sayfada iş arayan kısmından giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkan ekranda İŞ İLANLARI kısmına tıklayın. Daha sonra iş arama sayfasında İŞYERİ TÜRÜ yazan kısımda KAMU seçeneğini işaretleyip ARA butonuna tıklayın.