Pamukkale Üniversitesi 145 İşçi Alımı Başvuru Ekranı Açıldı

Pamukkale Üniversitesi tarafından bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda en az ilkokul mezunu adaylar arasından 145 işçi alımı yapılacağına yer verildi.

Pamukkale Üniversitesi 145 İşçi Alımı Başvuru Ekranı Açıldı

Pamukkale Üniversitesi 145 işçi alacak.

Pamukkale Üniversitesi tarafından bir duyuru yayımlandı ve 145 işçi alımı başvurusunun 145 işçi alımı müracaatının başladığına yer verildi. KPSS puan şartı aranmadan yapılan işçi alımında adaylar güvenlik görevlisi, hasta ve yaşlı bakımı elemanı ile güvenlik görevlisi alımı yapılacağına yer verildi. 

İlana başvuru yapacak adayların Cuma gününe kadar başvurusunu yapması gerekmektedir. 

KADRO DAĞILIMI

İlanın kadro dağılımı şu şekilde:

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

İlana başvuru yapacak adaylarda aranan genel koşullar şu şekilde:

  • Başvuru yapan adayların başvuru sürecini www.paü.edu.tr internet adresinden takip etmeleri önem arz etmektedir.
  • Kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir
  • İşe alınacak işçiler Pamukkale Üniversitesi Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesinde Temizlik Hizmeti yapacaktır.
  • Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin Geçici 6.maddesi uyarınca Temizlik Görevlisi olarak işe alınacak işçiler, sınava tabi tutulmaksızın Pamukkale Üniversitesi tarafından doğrudan noter kurası ile belirlenecektir. Öncelikliler de dâhil olmak üzere İŞKUR tarafından bildirilen ve talep şartlarına uygun tüm başvuru sahipleri arasından açık iş sayısı (ilan edilen kadro sayısı) kadar asil ve asil sayı kadar da yedek aday doğrudan noter huzurunda gerçekleştirilecek kura ile belirlenecektir
  • Kura İşlemi sonucunda Atanmaya Hak Kazanan Adaylar ve Yedek Adayların Listesi, İstenen Belgeler, Belge Teslim Tarihi ve Yeri, www.paü.edu.tr adresinden adaylara duyurulacaktır.
  • Durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar listelerden çıkarılacak ve yerlerine yedek listenin ilk sırasından yer alan adaydan başlamak üzere  dahil edilecektir.
  • Bu duyuru, tebliğ mahiyetinde kabul edilecek, adayların adresine posta yolu ile ayrıca tebligat yapılmayacaktır.
  • Ülkemizde de tespit edilen COVİD-19 Virüsü nedeniyle Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından 6 Mart 2020 tarihinde yayınlanan "Koronavirüs (Covid-19) Hakkında Yükseköğretim Kurumlarında Alınacak Tedbirlere İlişkin Öneriler” gereğince halk sağlığını korumak açısından bahsi geçen noter tarafından gerçekleştirilecek kura çekimi başvuru yapanların katılımına açık olarak yapılamayacaktır. İstekli adaylar kura çekim sürecini www.paü.edu.tr den canlı olarak izleyebilecektir.
  • Kura tarihi ilanda belirtilmiş olup herhangi bir değişiklik olması durumunda www.paü.edu.tr adresinden adaylara ayrıca duyurulacaktır.

BAŞVURU

İlana başvuru yapacak adayların aşağıdaki adımları izleyerek müracaatını yapması gerekmektedir:

https://esube.iskur.gov.tr/

İlana başvuru yapacakların yukarıdaki linke tıklaması ve iş arayan kısmından giriş yapması gerekmektedir. Açılan sayfada iş ilanları yazan yere tıklayın.

Daha sonra açılan sayfada işyeri unvanı yazan kısma PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ yazın ve ARA butonuna tıklayın.