Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Lise ve Ön Lisans Mezunu Personel Alacak

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi tarafından bir duyuru yayımlandı ve büro personeli , tekniker ve teknisyen kadrolarına personel alımı yapılacağına yer verildi. İlanların başvuru bilgileri yazımızda.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Lise ve Ön Lisans Mezunu Personel Alacak

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi personel alımı ilanı güncellendi.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi tarafından bir duyuru yayımlandı ve en az lise mezunları arasından sözleşmeli kamu personeli alımı ilanının güncellendiğine yer verildi. Karamanoğplu Mehmetbey Üniversitesi Rektörlüğü ve bağlı birimlerinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4’üncü maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek ve giderleri özel bütçeden karşılanmak üzere; 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararına ekli 28.06.2007 tarih ve 26566 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar”da yer alan ek 2’nci maddesinin (b) fıkrasına göre yapılacak sözleşmeli kamu personeli alımında başvurular başladı.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

İlana başvuru yapacak adayların aşağıdaki genel şartları taşıması gerekmektedir:

- Başvuracak adayların yukarıda belirtilen özel şartlar ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’inci maddesinde belirtilen şartları taşıyor olmak.

- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

- İstenilen puan türünden en az 60 ve üzerinde puan almış olmak

- Adayın başvurduğu unvan niteliğine göre KPSS (B) grubu sınavına girmiş olmak. Lise mezunları için 2018 KPSSP94, önlisans mezunları için 2020 KPSSP93 puan türü esas alınacaktır.

- Başvuracak adayların “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar”ın Yeniden İşe Alınma başlıklı Ek 1. Maddesinin (b) fıkrasına eklenen “Sözleşmeli personelin, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmesinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içinde sözleşmeyi tek taraflı feshetmesi halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kamu kurum ve kuruluşlarının sözleşmeli personel pozisyonlarında yeniden istihdam edilemez.” hükmü gereğince başvuramazlar. Bu hükme aykırı durumu tespit edilenler atanmaya hak kazansalar dahi atamaları yapılmayacaktır

BAŞVURU EKRANI HALA AÇILMADI

Geçtiğimiz gün yayımlanan ilanın başvuru ekranı hala açılmadı. İlan başvuruları aşağıdaki adresten alınacaktır.

http://servis.kmu.edu.tr/basvuru/

Ancak açılan sayfada güncel ilan bulunamamaktadır yazmaktadır. Öte yandan duyurular kısmında da ilana yer verilmemiştir. Aile , Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Kamu İlanları sayfasında ise bu ilan bugün de duyuruldu. 

İlan metni için TIKLAYIN.PDF