İstanbul Üniversitesi 55 KPSS ile Mülakatsız 85 Personel Alımı Yapacak

İstanbul Üniversitesi tarafından yayımlanan duyuruda 55 KPSS puan şartı ile 85 sözleşmeli kamu personeli alımı yapılacağına yer verildi. İlan başvuruları bugün başladı. Başvuru bilgileri ve detayları yazımızda.

İstanbul Üniversitesi 55 KPSS ile Mülakatsız 85 Personel Alımı Yapacak

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa 85 personel alacak.

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Rektörlüğü tarafından bir duyuru yayımlandı. Resmi Gazete 'nin bugünkü sayısında yayımlanan ilanda 55 KPSS puan şartı ile mülakatsız sözleşmeli sağlık personeli alımı yapılacağına yer verildi. İlanın yayımlanması ile birlikte başvurular alınmaya başladı.

Üniversitenin Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezlerinden Cerrahpaşa Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi ve Kardiyoloji Enstitüsünde, giderleri Özel Bütçe gelirinden karşılanmak üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası uyarınca Sözleşmeli Personel olarak istihdam edilmek üzere , Resmi Gazetede yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar’da yer alan ek 2 inci maddenin (B) fıkrasına göre yapılacak sözleşmeli personel alımında başvuru genel şartları şu şekilde:

BAŞVURU GENEL KOŞULLARI

-Başvuracak adaylarda yukarıda belirtilen özel şartlar ile 657 sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşıyor olmak.

-Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

-Tüm pozisyonlar için haftalık çalışma süresi 40 saati aşmayacak şekilde ilgili birimin yönetimi tarafından belirlenecek saatlerde görev yapma (gece dâhil) şartını kabul etmek, vardiyalı çalışmasına engel durumu bulunmamak.

-Başvuracak adayların 2018 Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) girmiş olmalıdır. Önlisans Mezunları için 2018 KPSS-P93, Lisans Mezunları için 2018 KPSS-P3 puan türü esas alınacaktır.

-5917 sayılı Kanunun 47. Maddesi’nin 5. Fıkrası (A)2 bendi gereğince, 4-B Sözleşmeli personel olarak çalışmakta iken istifaen görevinden ayrılarak sözleşmesi feshedilenler; fesih tarihinden itibaren 1 (bir) yıl süre geçmeden başvuruda bulunamazlar.

ALIM YAPILACAK KADROLAR VE ÖZEL ŞARTLAR

BAŞVURU

İlana başvurular aşağıdaki evraklarla birlikte üniversite Personel Daire Başkanlığı 'na şahsen yapılacak.

-Fotoğraflı Başvuru formu

-Nüfus Cüzdanı aslı ve fotokopisi

-Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı ve fotokopisi

-KPSS sınav sonuç belgesi

Başvurular bugün başladı ve 14 gün boyunca devam edecek.