Harran Ünivesitesi Sözleşmeli Personel ve Kadrolu İşçi Alımı Yapıyor

Şanlıurfa Harran Üniversitesi tarafından yayımlanan duyuruda en az ilkokul mezunu adaylar arasından sözleşmeli kamu personeli ve sürekli işçi alımı yapılacağına yer verildi. İlan başvuru bilgileri haberimizde.

Harran Ünivesitesi Sözleşmeli Personel ve Kadrolu İşçi Alımı Yapıyor

Harran Üniversitesi personel ve işçi alacak.

Harran Ünivesitesi tarafından iki duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda en az ilkokul mezunları arasından sözleşmeli kamu personeli ve sürekli işçi alımı yapılacağına yer verildi. 

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

İşçi ve personel alımında başvuru genel şartları şu şekilde;

a-) Türk Vatandaşı olmak,

b-) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

c-) Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.

d-) Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış veya muaf olmak veya tecilli olmak.

e-) 657 sayılı Kanunun 53 üncü madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak,

- Eczacı pozisyonuna müracaat eden adayların 6197 sayılı Eczacılar ve Eczaneler Hakkında Kanun'un 2. 3 ve 4'üncü maddelerinde belirtilen şartları taşımaları gerekmektedir.

PERSONEL ALIMI KADROLARI

Personel alımında KPSS 60 puan şartı vardır. 

Başvurular aşağıdaki evraklarla birlikte 15 gün içinde şahsen yapılacak.

1)Adayların başvurduğu pozisyonu belirten dilekçe/Başvuru Formu. (http://personel.harran.edu.tr/) adresinden elektronik ortamda ve eksiksiz doldurulacaktır. 2) 2018 KPSS (B) sonuç belgesi internet çıktısı (sonuç belgesi ÖSYM kayıtları ile kontrol edilecektir.) 3) Mezuniyet Belgesi (diploma ön ve arka yüzü veya karekodlu e-devlet kapısı çıktısı) 4) Erkek adaylar için askerlikle ilişiğinin olmadığına dair belge. 5) Kimlik Fotokopisi 6) 1 adet vesikalık fotoğraf (1 adeti Başvuru Formuna yapıştırılmış olacak) 7) Başvurulan unvanda isteniyor ise çalışma belgesi (ilan tarihi itibariyle ilgili süreyi tamamlamış olması gerekmektedir.) Ayrıca isme/ilgili makama yazılmış ıslak imzalı ve onaylı yazının aslı) 8) Başvurulan unvanda isteniyor ise SGK barkodlu hizmet dökümü (alanında çalışıp çalışmadığının tespiti için meslek kodu dikkate alınacaktır)

İŞÇİ ALIMI

İŞKUR üzerinden yapılan işçi alımına başvurular esube.iskur.gov.tr adresi üzerinden yapılacak.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA