DSİ'ye 35 Memur Alımı Şehirlere Göre Kontenjan Dağılımı

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü'ne KPSS'den en az 70 puan alan adaylar arasından 35 devlet memuru alımı gerçekleştirilecek. Başvurular 8-17 Ocak 2020 tarihleri arasında DSİ'nin resmi internet sayfasından yapılabilecek.

DSİ'ye 35 Memur Alımı Şehirlere Göre Kontenjan Dağılımı

DSİ'ye 35 Memur Alımı Şehirlere Göre Kontenjan Dağılımı

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü'ne 35 memur alımı için başvuru işlemleri 8 Ocak 2020 tarihinde başlayacak, işlemler 17 Ocak 2020 tarihine kadar devam edecek. Kars,Van , Iğdır, Bitlis, Hakkari, Ardahan, Ağrı gibi illere gerçekleştirilecek alımda inşaat mühendisliği, ziraat mühendisliği, makine mühendisliği, jeoloji mühendisliği, elektrik-elektronik mühendisliği, çevre mühendisliği, matematik mühendisliği, meteoroloji mühendisliğinin yanı sıra bir çok bölüm için kontenjan ayrılmış durumda.

YENİ MEMUR ALIMI DUYURULARI YAYIMLANDI! SON DAKİKA GELİŞMELERİNİ TAKİP ETMEK, KADIN-ERKEK DİĞER ADAYLARLA TANIŞARAK BİLGİ ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK İÇİN TIKLA.

Başvuru yapacak adayların başvuru genel şartlarının yanı sıra mezuniyet şartlarını dikkatle incelemesi gerekiyor. Adaylarda aranılan genel şartlar arasında KPSS 70 puan şartı da bulunuyor.

Başvuru işlemleri elektronik ortamda gerçekleşecek. Başvuru şekliyle ilgili DSİ tarafından yayımlanan başvuru kılavuzunda, "Başvurular, elektronik ortamda http://personelalimi.dsi.gov.tr adresinde yer alan Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Sınav Başvuru Formu’nun doldurulması suretiyle yapılacaktır. Uygulamalı sınava girmeye hak kazanan adaylar başvuru formunu imzalı olarak Genel Müdürlüğe göndereceklerinden bir çıktı alınması zorunludur. Tercihte bir sınırlama olmayıp, her aday kendi branşındaki il sayısı kadar tercih yapabilecektir. Başvurular sadece elektronik ortamda yapılacağından şahsen veya posta ile yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir" ifadelerine yer verildiği görüldü.

Başvuruların değerlendirilmesi, başvuru sırasında gerekli belgeler, kontenjan dağılımının tamamı ve diğer detaylar için TIKLAYINIZ.pdf