Dokuz Eylül Üniversitesi KPSS Sınırı Olmadan Personel Alacak

Dokuz Eylül Üniversitesi , hemşire, anestezi teknikeri ve nükleer tıp teknikeri kadrolarında çalıştırmak üzere personel alımı yapacağını duyurdu.

Dokuz Eylül Üniversitesi KPSS Sınırı Olmadan Personel Alacak

Dokuz Eylül Üniversitesine personel alımı.

Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yayımlanan ilanda , Üniversite hastanesi bünyesinde çalıştırmak üzere kamu personeli alımı yapılacağına yer verildi. En az ön lisans mezunu adaylar arasından yapılan personel alımında başvuru detayları haberimizde.

657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 4.maddesinin B fıkrasına göre istihdam edilmek üzere Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslara göre 45 Hemşire ve 3 Sağlık Teknikeri alımı yapılacak.

MEZUNİYET VE ÖZEL ŞARTLAR ve MAAŞLAR

Dokuz Eylül Üniversitesi personel alımında kadro dağılımı ve mezuniyet ile tecrübe şartları şu şekilde;

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

Dokuz Eylül Üniversitesi tarafından yayımlanan ilana başvuru yapacak adayların aşağıdaki şartları taşıması gerekmektedir:

  • 10.07.2009 tarih 5917 Sayılı Kanunun 47. maddesi gereğince son 1 yıldır (istifa tarihinden itibaren) herhangi bir kurumda sözleşmeli personel (657/4B) olarak çalışmamış olması.
  • 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinde belirtilen şartları taşıması,
  • Nöbet usulü çalışmaya engel bir durumu olmaması,
  • Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olması gerekmektedir

BAŞVURU ŞEKLİ

İlana başvurular 15 gün içinde yapılacak. Başvuru yapmak isteyen adayların ,KPSS sonuç belgesi,diploma veya mezuniyet belgesi fotokopisi, bir fotoğraf ve başvuru formu ile müracaatını Dokuz Eylül Üniversitesi İnsan Kaynakları Birimine şahsen yapması gerekmektedir.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA