Cumhuriyet Üniversitesi 200 Güvenlik Görevlisi ve Temizlik Personeli Alımı

Cumhuriyet Üniversitesi tarafından bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda en az ilkokul mezunu adaylar arasından sürekli işçi alımı yapılacağına yer verildi. Başvurular İŞKUR üzerinden başladı.

Cumhuriyet Üniversitesi 200 Güvenlik Görevlisi ve Temizlik Personeli Alımı

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi 200 işçi alacak.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi tarafından İŞKUR 'da bir duyuru yayımlandı. Cumhuriyet Üniversitesi resmi internet adresi üzerinden de duyurulan ilanda güvenlik görevlisi kadrosuna 5 , hasta bakımı ve temizliği kadrosuna 195 olmak üzere toplamda 200 sürekli işçi alımı yapılacağına yer verildi. İŞKUR üzerinden başvurular başladı. 

657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4/D maddesi, 4857 sayılı İş Kanunu, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik kapsamında Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden üniversite hastanesine yapılacak işçi alımında başvuru detayları kamubulteni.com 'da.

BAŞVURU ŞARTLARI

- 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak.

- 18 yaşını tamamlamış olmak.

- Erkek adayların askerlik ile ilişiği olmamak (fiilen yapmış, muaf veya tecilli olmak),

- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

- Göreve başlayacak personelin başvurduğu kadronun gerektirdiği görevleri yapmasına engel sağlık sorununun olmaması (bedensel ve fiziksel) gerekmektedir. Başvuran adaylar bunu kabul etmiş sayılacaktır. Aksi durumda ilgili mevzuat hükümlerine göre işlem yapılacaktır.

- Her aday, ilan edilen kadrolardan yalnızca bir meslek koluna başvuru yapabilecektir.

- Atama için öngörülen şartlara sahip olmayanların, yanlış, yanıltıcı veya yalan beyanda bulunanların, kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilenlerin başvuruları geçersiz sayılarak, atamaları yapılmayacak, atamaları yapılmış olsa dahi iptal edilecektir. Bu kişiler hakkında Türk Ceza Kanununun ilgili hükümleri uygulanmak üzere, Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulacaktır.

- Başvuruların tamamı İŞKUR’a yapılacak olup kura çekimi için başvuru listeleri İŞKUR tarafından Üniversitemize gönderilecek ve ilgili adaylar süresi içinde istenen belgeleri Üniversiteye ibraz edeceklerdir.

- Kamu Kurum ve Kuruluşlarında İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin Geçici 6’ıncı maddesi gereğince, istihdam edilecek kadro sayısı kadar asıl ve asıl sayı kadar yedek aday, İŞKUR tarafından bildirilen başvurular arasından noter huzurunda Üniversitemizde çekilecek kura sonucunda belirlenecektir.

- Alınacak işçilerin ücretleri asgari ücret üzerinden ödenecektir.

BAŞVURU ÖZEL ŞARTLARI

İlan başvuru özel şartları şu şekilde:

BAŞVURULAR BAŞLADI

200 sürekl işçi alımında başvurular internet üzerinden başladı. Başvuru yapmak için aşağıdaki adımları izleyin .

Aşağıdaki linke tıklayın. Açılan sayfada iş arayan kısmından kimlik numaranız ve şifrenizle giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra açılan ekranda İŞ İLANLARI butonuna tıklayın.

https://esube.iskur.gov.tr/

Son olarak karşınıza iş arama sayfası çıkacak. Burada İŞYERİ TÜRÜ yazan kısımda KAMU seçeneğini işaretleyip ARA butonuna tıklayın. 

İŞÇİ ALIMI İLANI GELDİĞİNDE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN...

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN